Lifestyle|21.01.2023 18:27

Λάμπης Λιβιεράτος: «Δεν ήταν σχέση συμφέροντος με την Άννα Βίσση, αγαπηθήκαμε πολύ»

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» βρέθηκε Λάμπης Λιβιεράτος, ο οποίος μίλησε για την περίοδο που ήταν ζευγάρι με την Άννα Βίσση. «Ο Νίκος Καρβέλας είχε ζηλέψει για περίεργους λόγους. Δεν ήταν ζευγάρι τότε ο Νίκος με την Άννα, ήταν αυτό το… ανθρώπινο. Το συζητήσαμε πάρα πολύ αυτό με τον Νίκο, είχαμε πολύ ωραία σχέση και με τον Νίκο. Περάσαμε από φάσεις, τσακωθήκαμε, τα βρήκαμε, μιλάγαμε και τον ευχαριστώ πάρα πολύ που μου εμπιστεύτηκε τραγούδια του» είπε, αρχικά, ο τραγουδιστής. 

«Τότε είχαν γραφτεί τέρατα για μένα. Ήμουν πραγματικά ερωτευμένος με την Άννα, ήμασταν ερωτευμένοι, δεν ήταν σχέση συμφέροντος, αγαπηθήκαμε. Ο Νίκος είχε καταλάβει ότι δεν είμαι συμφεροντολογικά δίπλα στην Άννα, ότι δεν είμαι εκεί προκειμένου να πετύχω κάτι. Ότι είμαι γιατί πραγματικά την αγαπώ, τη νοιάζομαι και τη φροντίζω» πρόσθεσε. 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Λάμπης Λιβιεράτος αναφέρθηκε στις κόρες του και την αγάπη που τρέφει για εκείνες. Αποκάλυψε μάλιστα, πως μία από αυτές έχει σχέση με τον κιθαρίστα του συγκροτήματος «Sting». Ωστόσο, ο ίδιος δεν έχει καταφέρει ακόμα να τον γνωρίσει από κοντά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τους ανθρώπους που έχει στη ζωή του. Υπογράμμισε πως ένας από αυτούς που τον στηρίζουν πάντα στις δύσκολες στιγμές είναι ο Νίνο. «Τον αγαπώ πάρα πολύ. Είναι κάποιους ανθρώπους που τους έχεις στην καρδιά σου. Ό,τι πέτυχα, δεν το πέτυχα μόνος μου. Βρέθηκε κοντά μου και ψυχικά μου στάθηκε πάρα πολύ». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νίνο ΞυπολιτάςΛάμπης ΛιβιεράτοςΆννα Βίσσηειδήσεις τώραΝίκος Καρβέλας