Lifestyle|25.01.2023 10:33

MasterChef 2023: Συγκίνησε για τη μάχη του με τον καρκίνο – «Πάλευα δυο χρόνια»

Newsroom

Στο τέταρτο επεισόδιο των auditions του MasterChef, τα περιθώρια για λάθη έχουν μηδενιστεί, αφού η παραμικρή αστοχία είναι ικανή ν' ανακόψει την πορεία των υποψήφιων στο διαγωνισμό. Όλοι έχουν αντιληφθεί ότι οι μεγάλες φιλοδοξίες, η θέληση και το πείσμα πρέπει να συνοδεύονται και από το αντίστοιχο μαγειρικό αποτέλεσμα. Αυτή είναι η στιγμή ν' αποδείξουν ότι διαθέτουν μαγειρική συνέπεια, ικανότητα αλλά και ψυχραιμία, ώστε να κερδίσουν την πολυπόθητη λευκή ποδιά, που οδηγεί στην κουζίνα του MasterChef 2023. 

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο Γιώργος από τη Λεμεσό, ο οποίος δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι μαγειρικής, ώστε να κυνηγήσει το όνειρό του για μια καριέρα στις κουζίνες. Ο 31χρονος παίκτης συγκίνησε, μιλώντας για την περίοδο που έδωσε μάχη επί δύο χρόνια με τον καρκίνο, βγαίνοντας νικητής.

«Έχω περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή μου. Όταν ήμουν 15 ετών, απέκτησα όγκο στον εγκέφαλο, στο νεύρο του ματιού μου και πάλευα δύο χρόνια και νίκησα τον καρκίνο. Η ζωή πάντα προχωρά θετικά και δυναμικά» εξεμολογήθηκε ο ίδιος. 

Δυστυχώς, ο διαγωνιζόμενος δεν παρουσίασε ένα «δυνατό» πιάτο στους κριτές του MasterChef και έτσι δεν κατάφερε να προχωρήσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

MasterChef 2023καρκίνοςMasterChefειδήσεις τώρα