Lifestyle|25.01.2023 17:29

Ο ορισμός της κακιάς πεθεράς! Χαμός με βίντεο που η μητέρα του Πικέ αρπάζει τη Σακίρα από το πρόσωπο και της λέει να σωπάσει

Newsroom

«Με άφησες με την πεθερά μου γειτόνισσα» λέει η Σακίρα στο νέο της τραγούδι, που έχει κάνει χαμό και ακούγεται πλέον παντού, για τον χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ που την απάτησε. Τώρα, αυτός ο στίχος παίρνει κάπως... άλλη μορφή, καθώς viral έχει γίνει βίντεο που η μητέρα του Πικέ φαίνεται να αρπάζει τη Σακίρα από το πρόσωπο και να της κάνει νόημα να σωπάσει!

Ειδικότερα, σε βίντεο από το 2017 που κυκλοφόρησε στο Twitter, φαίνεται η μητέρα του Πικέ, Μονσερά Μπερναμπέου να κάνει στη νύφη της «σουτ» και να την αρπάζει από το πρόσωπο.

Το συγκεκριμένο πλάνο, σύμφωνα με το περιοδικό Hola!, είναι από την εκδήλωση La Festa de l’Esport Catala στη Βαρκελώνη το 2017, όπου ο Ζεράρ Πικέ είχε μεταβεί με τη μητέρα του και τη Σακίρα.

Στο πλάνο φαίνονται η Σακίρα και η πεθερά της να μιλούν δίπλα από τον ποδοσφαιριστή και κάποια στιγμή η Μπερναμπέου πιάνει τη Σακίρα σφιχτά από το πρόσωπο και έπειτα της κάνει νόημα να σωπάσει.

Στη συνέχεια φαίνεται πως αντιλαμβάνεται τις κάμερες, ίσως επειδή ο Πικέ κάτι ψιθύρισε, αλλάζει ύφος και χαμογελά.

Η στιγμή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζεράρ Πικέπεθεράειδήσεις τώραΣακίραχωρισμός