Lifestyle|01.03.2019 09:42

Τα ζώδια της Παρασκευής (1/3)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω δείχνει πως έχεις αρκετές επαγγελµατικές υποχρεώσεις αλλά προκύπτουν ανησυχίες µέσα από αυτές. Το εξάγωνό της µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς βοηθάει να ξεφύγεις από τα όρια των επαγγελµατικών υποχρεώσεων και το µυαλό ταξιδεύει σε ανθρώπους που σε χαλαρώνουν.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω δηµιουργεί ευνοϊκές συγκυρίες για να µιλήσεις µε φίλο του εξωτερικού ή για µια κοντινή εκδροµή. Το εξάγωνό της µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως οι φίλοι είναι βάλσαµο, βρες χρόνο και για εκείνους.

Δίδυµοι

Δεν ασχολείσαι µε οτιδήποτε καθώς η Σελήνη στον Αιγόκερω αναµοχλεύει πράγµατα που δηµιουργούν εκνευρισµό. Το εξάγωνό της µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σού λέει να βάλεις τη φαντασία να δουλέψει, καθώς µια ιδέα σου είναι η λύση στα επαγγελµατικά. Το απόγευµα η σύνοδος µε τον Κρόνο σου εφιστά την προσοχή στα οικονοµικά.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε κάνει να βλέπεις µε προσήλωση διαπροσωπικές σχέσεις. Το εξάγωνό της µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς φέρνει συνειδητοποίηση κοινού σου οράµατος µε ανθρώπους που δεν περίµενες. Στον αντίποδα συνειδητοποιείς πως µε άλλους δεν σας ενώνει τίποτα. Η σύνοδος µε τον Κρόνο κάνει το αίσθηµα πιο έντονο, γι’ αυτό πρόσεχε.

Λέων

Η Σελήνη στον Αιγόκερω προτρέπει να ασχοληθείς µε καθηµερινές υποχρεώσεις καθώς είσαι οργανωτικός/ή και τις τελειώνεις. Το εξάγωνό της µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς εντείνει τη φαντασία και το µυαλό βρίσκεται όπου θέλει! Η σύνοδός της µε τον Κρόνο δείχνει πως κουράστηκες αρκετά.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω ευνοεί σχέδια σχετικά µε την καλοπέραση. Το εξάγωνό της µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως στα σχέδιά σου σε συνοδεύουν αγαπηµένοι σου και περνάς καλά κάνοντας ό,τι σε διασκεδάζει. Το απόγευµα η σύνοδος µε τον Κρόνο υπενθυµίζει πως άφησες κάποιες δουλειές.

Ζυγός

Βάλε σε τάξη ζητήµατα σπιτιού και οικογενειακές υποχρεώσεις. Η Σελήνη στον Αιγόκερω και το εξάγωνό της µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως υπάρχουν άνθρωποι που σε παρασύρουν σε πιο χαλαρή διάθεση αφήνοντας εκκρεµείς υποχρεώσεις. Η σύνοδος της Σελήνης µε τον Κρόνο σε επαναφέρει στην τάξη.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και αναζητάς παρέα να πεις νέα σου καθώς η επικοινωνία είναι η βασικότερή σου ανάγκη. Το εξάγωνό της µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δηµιουργεί έδαφος για να «ανθίσει» αισθηµατική γνωριµία. Το απόγευµα η σύνοδος µε τον Κρόνο σε προσγειώνει στην πραγµατικότητα.

Τοξότης

Ξεκινάς µε µεγάλες προσδοκίες για να τακτοποιήσεις τα οικονοµικά καθώς η Σελήνη στον Αιγόκερω βάζει τάξη αµέσως! Το εξάγωνό της µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δεν βοηθάει πρακτικά ζητήµατα καθώς ασχολείσαι µε κάτι που σου αρέσει. Το απόγευµα η σύνοδός της µε τον Κρόνο δηµιουργεί τύψεις αν αφήσεις εκκρεµότητες σχετικές µε το ταµείο σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και κερδίζεις τα καλά λόγια όσων συναναστρέφεσαι. Αλλιώς εκνευρίζεσαι και αδικείς τον εαυτό σου και τους άλλους. Το εξάγωνό της µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σε χαλαρώνει φέρνοντας δίπλα σου κατάλληλους ανθρώπους. Η σύνοδός της µε τον Κρόνο δηµιουργεί υποχρεώσεις που πρέπει να φέρεις εις πέρας.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω δηµιουργεί ανάγκη να αποµακρυνθείς από υποχρεώσεις που σε ζορίζουν. Το εξάγωνό της µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως κερδίζεις χρήµατα από καλλιτεχνική δραστηριότητα. Το απόγευµα η σύνοδός της µε τον Κρόνο σε αποµακρύνει από αγαπηµένους, καθώς κολλάς σε πράγµατα που σε πείραξαν στο παρελθόν.

Ιχθύες

Ισως σου τηλεφωνήσει ένας φίλος για να βγείτε ή να ασχοληθείτε µε δραστηριότητα. Η Σελήνη στον Αιγόκερω και το εξάγωνό της µε τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δείχνουν πως η ηµέρα είναι καλή για ρεαλιστικές ιδέες µε δόση φαντασίας! Το απόγευµα η σύνοδός της µε τον Κρόνο φέρνει δίπλα σου ανθρώπους που σου ασκούν κριτική και δεν σου αρέσει.

ωροσκόπιοζώδιααστρολογικές προβλέψεις