Lifestyle|01.03.2019 10:58

Δημήτρης Αργυρόπουλος για Μπακοδήμου: «Είχαμε χωρίσει την Αθήνα στα δύο» (vid)

Newsroom

Ο κριτής του ριάλιτι μόδας «My Style Rocks» και πρώην σύζυγος της Μαρίας Μπακοδήμου, Δημήτρης Αργυρόπουλος βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τον άσχημο χωρισμό του από τη Μαρία Μπακοδήμου, ενώ σχολίασε και το στιλ διάσημων Ελληνίδων της τηλεόρασης.

Αναφορικά με τον χωρισμό του είπε τα εξής: «Είχαμε μια περίοδο με τη Μαρία που γινόταν χαμός. Είχαμε χωρίσει την Αθήνα στα δύο. Υπήρχε μια ένταση στην αρχή που νομίζω είναι πολύ λογικό γιατί ο καθένας διεκδικεί κάτι που δεν του το δίνει ο άλλος… Στους χωρισμούς φταίνε πάντα και οι δύο, αλλά αυτό που βλέπω τώρα, που πέρασε ο καιρός, είναι ότι είχες πάρα πολύ εγωισμό και ήθελες να πεις ότι εσύ φταις, δεν φταίω εγώ, εσύ μου έψηνες το ψάρι στα χείλη. Δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά. Αν δεν ταιριάζεις, χωρίζεις συνήθως από παρεξηγήσεις που είναι γεμάτη όλη μας η ζωή. Με τη Μαρία στην αρχή ήμασταν δύσκολα, περάσαμε διάφορες φάσεις, αλλά τόσο η Μαρία όσο και εγώ πιστεύω ότι ήμασταν πάρα πολύ αληθινοί ο ένας στον άλλον και έλεγα αυτό είναι και αυτό προσπαθώ να έχω στις σχέσεις και στις φιλίες μου», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Αργυρόπουλος.

 

Ο γνωστος εκδότης, που αυτό το διάστημα έχει δεσμό με την Χριστιάνα Μοίρα, σχολίασε το στιλ των Ελληνίδων παρουσιαστριών της τηλεόρασης στο The2Night Show. Τελευταία σχολίασε την πρώην σύζυγό του, Μαρία Μπακοδήμου. Παραδέχθηκε μάλιστα ότι ήταν ο έρωτας της ζωής του. 

Δημήτρης ΑργυρόπουλοςΜαρία Μπακοδήμου