Lifestyle|23.06.2020 15:15

Ιωάννα Λίλη: «Είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα» (vid)

Newsroom

Η Ιωάννα Λίλη επιστρέφει στην τηλεόραση με το «Revenge Body» στο Open TV παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα. Όπως η μητέρα της, έτσι και η Ιωάννα είναι πάντα δίπλα στα παιδιά της, τη 12χρονη Μαρία και τον 8χρονο Γιάννη, που απέκτησε με τον σύζυγό της και ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη. Πώς αντιμετωπίζει τις δυσκολίες που προκύπτουν στην καθημερινότητα των παιδιών της;

«Πάντα θα παρουσιαστούν θέματα, ειδικά στην ηλικία της Μαρίας που έχει μπει στην εφηβεία. Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και μοιραζόμαστε όλα τα ευχάριστα και τα λιγότερο ευχάριστα που μπορεί να συμβαίνουν στην καθημερινότητά τους. Είναι κάτι που επιδίωξα από την αρχή. Βέβαια, είναι σημαντικό να μπαίνουν όρια, διότι πάνω απ’ όλα είμαστε γονείς και όχι κολλητοί με τα παιδιά μας. Σαφώς πρέπει να είμαστε και φίλοι, αλλά πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός καθώς πρωτίστως είμαι μαμά» ξεκαθαρίζει.

T

Σκεπτόμενος όλα όσα συζητάμε, τη ρωτάω πώς αντιδρά όταν πειράζουν τα παιδιά της στο σχολείο αλλά και τι τα συμβουλεύει ώστε να θωρακίσει τις άμυνές τους. «Είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, που ενοχλείται όταν κάποιος πειράζει τα παιδιά της. Προσπαθώ να διατηρώ την ψυχραιμία μου, ενώ συμβουλεύω και τα δύο να σέβονται τους γύρω τους. Σαφώς δεν πρέπει είναι επιθετικά και να ξεκινούν κάποιον καβγά. Εφόσον όμως νιώσουν πως κάποιος τα προσβάλλει, είτε λεκτικά είτε με μια άσεμνη κίνηση, πρέπει να αμυνθούν και να διεκδικούν αυτό που τους αξίζει. Ουδείς πρέπει να κάθεται στη γωνία και να δέχεται το παραμικρό. Απεναντίας, από μικρή ηλικία είναι καλό να διεκδικείς πράγματα» τονίζει στο περιοδικό People.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής 3 Μαρτίου!

Revenge BodyΙωάννα ΛίληOpen TV