Lifestyle|01.03.2019 13:33

MasterChef: Ο Παντελής μίλησε για το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή (vid)

Newsroom

Οι θιασώτες του MasterChef τον χαρακτηρίζουν χαλαρό και απροβλημάτιστο. Ο 24χρονος Παντελής είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του φετινού MasterChef. Όλοι σχολιάζουν τη χαλαρή του διάθεση απέναντι σε οτιδήποτε συμβαίνει γύρω του στο ριάλιτι μαγειρικής. Στο επεισόδιο της Πέμπτης 28/2 ο Παντελής αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο συμβαίνει αυτό. 

Η κοσμοθεωρία του άλλαξε μετά από δύο ατυχήματα - ένα με το ποδήλατό του και ένα με το αυτοκίνητό του - που τον έκαναν να αναθεωρήσει τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη ζωή και να μην αγχώνεται για πράγματα που άλλοι βλέπουν σοβαρά, ενώ είναι ασήμαντα.  

«Πολλοί λένε ότι δεν αγχώνομαι και δεν ανησυχώ για τίποτα. Έχω περάσει κάποια πράγματα, μικρός είχα ένα ατύχημα, έπεσα με μια σούζα σε μπαλκόνι σπιτιού. Πέρασα μέσα από το τζάμι και για αυτό έχω και το σημάδι στο πρόσωπο. Αργότερα είχα και ένα ατύχημα με το αμάξι, εγώ βγήκα ζωντανός από διαλυμένο αυτοκίνητο και γι’ αυτό πολλά πράγματα που σε άλλους φαίνονται τεράστια, εγώ τα βλέπω πολύ μικρά» είπε με λίγα λόγια ο Παντελής.

MasterChefMasterChef 2019