Τρύφωνας Σαμαράς: Έφτιαξα τα μαλλιά της Πάμελα Άντερσον (vid)
NewsroomΗ ηθοποιός, πρώην Playmate και ακτιβίστρια Πάμελα Άντερσον ήρθε στην Ελλάδα μετά από πρόσκληση του Νίκου Κοκλώνη για να παραβρεθεί στην πρεμιέρα της εκπομπής του Open TV, «It’s Show Time». Η εκρηκτική ξανθιά θα εμφανιστεί μαζί με τη Φουρέιρα, τον Βαγγέλη Κακουριώτη και την Έφη Σαρρή στην πρεμιέρα της εκπομπής που θα προβληθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 21.00 μέσα από τη συχνότητα του Open.
Η Πάμελα Άντερσον και ο Νίκος Κοκλώνης γνωρίζονται από την εποχή που ο παρουσιαστής ζούσε στην Αμερική. Η πρωταγωνίστρια του Baywatch, έμεινε σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας και προετοιμάστηκε στο δωμάτιό της για το γύρισμα του επεισοδίου. Φυσικά, ο Νίκος Κοκλώνης, είχε φροντίσει τα πάντα για την καλεσμένη του. Μάλιστα, ο κολλητός του φίλος γνωστός hair stylist Τρύφωνας Σαμαράς επιμελήθηκε τα μαλλιά της Άντερσον - αν και η Πάμελα είχε μαζί της και το επιτελείο της.
«Δεν είχε παράλογες απαιτήσεις και ο Νίκος είναι τόσο πράος χαρακτήρας που την καθησύχασε». Γενικά η Πάμελα ήταν πολύ συνεργάσιμη, είχε δικές της τρέσες και επειδή της αρέσουν τα μαλλιά με όγκο ζήτησε από τον Τρύφωνα να της δώσει πολύ όγκο. Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε και για τον 34χρονο σύντροφο της Πάμελα που τη ζηλεύει και δεν αφήνει άνδρες να την πλησιάσουν.
- «Πνίγεται» στα πλαστικά η Ελλάδα που ψηφίζει νόμους αλλά δεν τους εφαρμόζει - Η στρατηγική του WWF για τη ρύπανση
- Τα σενάρια αποστασίας στο ΠΑΣΟΚ, η παγωνιά στο Μαξίμου για Αβραμόπουλο και το ευρωπαϊκό πάρτι των servicers
- «Μας άφησαν μόνους»: Μεγαλώνει η οργή στη Βενεζουέλα για τις αρχές - Κάποιοι περιμένουν ακόμα τα σωστικά συνεργεία
- Ποιος είναι ο Ουκρανός ολιγάρχης που τραυματίστηκε σοβαρά στην έκρηξη στο Μονακό - Ακρωτηριάστηκε η σύζυγός του, ψάχνουν τον δράστη