Lifestyle|01.03.2019 18:00

Τρύφωνας Σαμαράς: Έφτιαξα τα μαλλιά της Πάμελα Άντερσον (vid)

Newsroom

Η ηθοποιός, πρώην Playmate και ακτιβίστρια Πάμελα Άντερσον ήρθε στην Ελλάδα μετά από πρόσκληση του Νίκου Κοκλώνη για να παραβρεθεί στην πρεμιέρα της εκπομπής του Open TV, «It’s Show Time». Η εκρηκτική ξανθιά θα εμφανιστεί μαζί με τη Φουρέιρα, τον Βαγγέλη Κακουριώτη και την Έφη Σαρρή στην πρεμιέρα της εκπομπής που θα προβληθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 21.00 μέσα από τη συχνότητα του Open.

Η Πάμελα Άντερσον και ο Νίκος Κοκλώνης γνωρίζονται από την εποχή που ο παρουσιαστής ζούσε στην Αμερική. Η πρωταγωνίστρια του Baywatch, έμεινε σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας και προετοιμάστηκε στο δωμάτιό της για το γύρισμα του επεισοδίου. Φυσικά, ο Νίκος Κοκλώνης, είχε φροντίσει τα πάντα για την καλεσμένη του. Μάλιστα, ο κολλητός του φίλος γνωστός hair stylist Τρύφωνας Σαμαράς επιμελήθηκε τα μαλλιά της Άντερσον - αν και η Πάμελα είχε μαζί της και το επιτελείο της.

«Δεν είχε παράλογες απαιτήσεις και ο Νίκος είναι τόσο πράος χαρακτήρας που την καθησύχασε». Γενικά η Πάμελα ήταν πολύ συνεργάσιμη, είχε δικές της τρέσες και επειδή της αρέσουν τα μαλλιά με όγκο ζήτησε από τον Τρύφωνα να της δώσει πολύ όγκο. Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε και για τον 34χρονο σύντροφο της Πάμελα που τη ζηλεύει και δεν αφήνει άνδρες να την πλησιάσουν. 

Open TVΠάμελα ΆντερσονIt's Show TimeΤρύφωνας Σαμαράς