Lifestyle|01.02.2023 08:00

Τα ζώδια σήμερα 1η Φεβρουαρίου: Παρθένοι, η δημιουργικότητα απογειώνεται και αυτό σας ικανοποιεί έντονα

Newsroom

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Καρκίνο, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην εξασφάλιση, στην κατοχύρωση και στην ισορροπία. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, οικογενειακές, θα υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις και συναναστροφές που θα καταφέρουν να τονώσουν τις επαφές. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης διστακτικότητα θα υπάρξει στην ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, στόχος θα είναι η προστασία των ήδη κεκτημένων.

Προσοχή στο άγχος και στην εσωτερική πίεση, στην περίπτωση που υπάρξουν αλλαγές θα πρέπει να αντιμετωπιστούν τα συμβάντα με χαλαρότητα. Άνοιγμα θα υπάρξει για να τακτοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλίωση και επανασύνδεση.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, ελλοχεύει κίνδυνος για αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Ενδεχομένως η διαίσθηση να είναι παραπλανητική, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμπεράσματα για αποφάσεις και για τελικές απαντήσεις. Ελεγχόμενο θα πρέπει να είναι το συναίσθημα, προσοχή στην προσκόλληση και στον απογοητευτικό τρόπο σκέψης.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην συγκέντρωση και στην εσωτερική πειθαρχία. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης φεύγουν τα εμπόδια, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και δοσοληψίες. Μεθοδικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, λύσεις θα βρεθούν σε θέματα που δημιουργούν προβλήματα.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την οικογένεια. Οι συζητήσεις ανάβουν με οικεία πρόσωπα και αυτό που χρειάζεται να δείξεις είναι άπλετη κατανόηση για να μην υπάρξουν εντάσεις. Να θυμάσαι ότι η κυκλοθυμία δεν θα σε βοηθήσει να δώσεις λύσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε την ημέρα για να τακτοποιήσεις ζητήματα σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς μπορείς να δεις εξαιρετικά αποτελέσματα. Η θετική τους εξέλιξη θα φανεί και σε οικονομικό επίπεδο καθώς μπορεί να πάρεις μία μεγάλη ανάσα που θα σε ικανοποιήσει.

Έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει ζητήματα που έχουν απασχολήσει τη σχέση σου παλιότερα και να περάσεις όμορφες στιγμές χαράς με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν είναι πιθανό να επικοινωνήσει μαζί σου θέλοντας να λύσετε πιθανές εκκρεμότητες που σας έχουν απομακρύνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η θετική σου διάθεση είναι αυτή που κυριαρχεί σε όλες τις επαφές σου και είναι βέβαιο ότι η γοητεία σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Θέλεις να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος που βρίσκονται δίπλα σου για να σε γεμίσουν χαρά και όμορφες στιγμές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συμφωνίες που μπορεί να έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα καθώς φαίνεται να βλέπεις τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και αυτό να εκπέμπεις και στους γύρω σου. Οι συνεργάτες σου μπορεί να επιδιώξουν να κεντρίζουν την προσοχή σου όμως είναι βέβαιο ότι θα επικεντρωθείς στις ανάγκες σου και στο πώς θα κερδίσεις περισσότερα, ακόμα και σε οικονομικό επίπεδο.

Η αισιοδοξία κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και δίνει στην σχέση σου το έναυσμα για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή μαζί του. Ο αδέσμευτος είναι βέβαιο ότι σε παρέες για διασκέδαση θα βρεθούν πρόσωπα που θα δείξουν έντονο ενδιαφέρον και θα πρωταγωνιστήσουν σε προσωπικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η σημερινή μέρα σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου και για αυτά που μπορείς να προσφέρεις στην επαγγελματική σου ζωή. Πρόσωπα από τον ευρύτερο περίγυρο δείχνουν την εκτίμησή τους και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις με δυναμισμό σε πιθανά σχέδια που έχει στην επαγγελματική σου ζωή, προσπάθησε μόνο να μην επηρεαστείς από κόλακες που μπορεί να σε καθοδηγήσουν λανθασμένα. Εξιδανικεύοντας τους πρόσωπα και καταστάσεις οι λάθος επιλογές είναι πιθανές.

Μπορείς να απολαύσεις έντονες στιγμές πάθους με το ταίρι σου μακριά από πιθανές ευθύνες που μπορεί να σε προβληματίζουν και να σε αγχώνουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα σε μαγνητίσει και θα σου κεντρίσει έντονα την προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο όπου κι αν βρεθείς καθώς δείχνεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα τα συναισθήματά σου. Η ανάγκη σου βρίσκονται σε πρώτη προτεραιότητα, όμως δεν θα διστάσεις να δείξεις κατανόηση στα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν για να εξομαλυνθούν οι σχέσεις σας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να προχωρήσει σε συνεργασίες που μπορεί να θεωρείς ότι είναι ιδανικές για εσένα. Προσοχή καθώς η ανάγκη να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη, είναι σημαντικό να ακούσεις το ένστικτό σου.

Η καλή διάθεση από την πλευρά σου θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης καθώς δείχνεις στο ταίρι σου κατανόηση και την ανάγκη να είσαι κοντά του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει καθώς η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός κυριαρχούν και δημιουργούν ιδανική ατμόσφαιρα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα είναι ιδανική για να επιδιώξεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς οι συζητήσεις μαζί τους μπορεί να είναι ανακουφιστικές και να σου δώσουν σημαντικές λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Οι συμβουλές τους θα είναι πολύτιμες και θα επιδιώξεις να τις αξιοποιήσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να μην εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς εγκλωβίζεσαι στις δικές σου πεποιθήσεις και απόψεις και δεν είσαι δεκτικός σε πιθανές νέες προτάσεις που μπορεί να σε εξελίξουν. Μόνο με ανοιχτό πνεύμα θα καταφέρεις να δεις πραγματικά τι μπορεί να σε βοηθήσει για να φτάσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Η επικοινωνία με το ταίρι σου θα βοηθήσει στο να ξεπεραστούν οι όποιες εντάσεις και θα δημιουργήσει το αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας που χρειάζεσαι σε προσωπικό επίπεδο. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπο που σε γεμίζει χαρά και θετική σκέψη, κάτι που σε βοηθά να δεις την προσωπική σου ζωή με αισιοδοξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η χαρούμενη διάθεση σου αποτελεί κίνητρο και για τους γύρω σου και είναι βέβαιο ότι δεν θα αφήσεις ανεκμετάλλευτες τις στιγμές. Είναι ευκαιρία για να περάσεις όμορφα και θα κάνεις τα πάντα για να διασκεδάσεις με τους γύρω σου. Η δημιουργικότητα απογειώνεται και αυτό σε ικανοποιεί έντονα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ανάγκη να δημιουργήσεις νέους δρόμους σε επαγγελματικό επίπεδο σε βοηθά στο να επικεντρωθείς στα σχέδιά σου. Ο δυναμισμός και η θετική στάση σου είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσουν για τη βελτίωση των επαγγελματικών και οικονομικών όρων. Δείχνεις και εσύ μεγαλοθυμία καταλαβαίνοντας τις διαθέσεις των γύρω σου.

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δείξεις τα βαθύτερα συναισθήματα σου στο ταίρι σου, καθώς η ένταση τους είναι αυτή που θα του δώσει να καταλάβει τι πραγματικά τι σημαίνει για εσένα. Ο αδέσμευτος εντυπωσιάζεις με την ευδιάθετη στάση σου και η γοητεία σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η καθημερινότητα είναι αυτό που μπορεί να σε προβληματίσει καθώς φαίνεται να επικεντρώνεσαι στη ρουτίνα και να θέλεις να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να δημιουργούν πρόβλημα και άγχος το πρόγραμμά σου. Μην ξεχνάς ότι οι εμμονές και η γκρίνια ενοχλήσουν τους γύρω σου για αυτό προσπάθησε να τα αποφύγεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αγγαρείες που έχεις αναλάβει σε ότι αφορά την δουλειά μπορεί να σε προβληματίζουν και να σε γεμίζουν άγχος. Αυτό είναι κάτι που καλείσαι να διαχειριστείς για να μην δυναμιτίσεις τις σχέσεις με τους γύρω σου. Εμπιστεύσου τις ιδέες που μπορεί να έχεις καθώς είναι αυτές που θα δώσουν λύσεις άκρως ικανοποιητικές στις περισσότερες υποθέσεις σου.

Το να επικεντρωθείς στις λεπτομέρειες που σε ενοχλούν στο ταίρι σου μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν, φρόντισε να συζητήσεις με ψυχραιμία αυτά που μπορεί να αποτελούν εμπόδιο στην καθημερινότητα γιατί μόνο πιθανό να δεις βελτίωση. Ο αδέσμευτος η ένταση η νευρικότητα που σε διακατέχει δεν αφήνουν περιθώρια για να αφεθείς σε μία νέα γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς στην οικογένεια και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στα δικά σου πρόσωπα. Η εριστική σου διάθεση το απόγευμα μπορεί να χαλάσει την ατμόσφαιρα. Δείξε προσοχή γιατί συμπεριφορά σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ανατροπές σε επαγγελματικό επίπεδο είναι στα πλαίσια της ημέρας για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος καθώς καλείσαι να τις αντιμετωπίσεις. Μην επιτρέψεις στην ερωτική σου διάθεση να κυριαρχήσει γιατί είναι αυτή που θα οδηγήσει σε μετωπικές συγκρούσεις που τελικά μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν στην επαγγελματική σου εξέλιξη.

Οι ευαισθησίες σου ξεδιπλώνονται και μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ημέρας καθώς φαίνεται ότι το απόγευμα δεν μπορείς να τις ελέγξεις και οδηγείσαι σε συγκρουσιακές καταστάσεις που θα προβληματίσουν τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος δεν αφήνεσαι λόγω έντονης εσωστρέφειας και νευρικότητας που σε διακατέχουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, αφήνεις πίσω την έντονη επικοινωνία και τακτοποιείς ζητήματα που απασχολούν το κοντινό σου περιβάλλον μέχρι το μεσημέρι. Από το μεσημέρι και μετά επιδιώκεις να βρεθείς με τα πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος απολαμβάνοντας κάθε στιγμή μαζί τους. Η τρυφερότητα και η ζεστασιά σου σε γεμίζουν ασφάλεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να έρθουν ξαφνικές προτάσεις που θα παίξουν θετικό ρόλο στην ψυχολογία σου και στην εργασιακή σου πορεία. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων θέλοντας απλά να αντιδράσεις σε ότι σου λένε οι ανώτεροι σου γιατί αυτό είναι κάτι τελικά θα σου κοστίσει.

Η κατανόηση που δείχνεις στην προσωπική σου ζωή θα βοηθήσει στο να λυθούν προβλήματα. Φρόντισε βέβαια πιθανή κυκλοθυμία και νευρικότητα να μην επηρεάσει η σχέση σου γιατί θα έχει αρνητικές προεκτάσεις. Ο αδέσμευτος απολαμβάνεις τη ζεστασιά του σπιτιού σου και δύσκολα θα μπει σε διαδικασία να φλερτάρεις με νέα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον που δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να περάσεις καλά. Προσοχή σε συζητήσεις και λανθασμένες υποθέσεις που μπορεί να σε βάλουν σε μπελάδες και να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το εμπόριο και οι δημόσιες σχέσεις κυριαρχούν και είναι βέβαιο ότι θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Καλά θα κάνεις να μην δείξεις άμεσα εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που μπορεί να δείχνουν ότι θέλουν να σε βοηθήσουν αλλά δεν ξέρεις πραγματικά αν αυτό που επιδιώκουν είναι να σε εξαπατήσουν.

Φρόντισε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να μην αφήσεις περιθώρια για παρερμηνείες. Είναι σημαντικό να απολαύσεις τις στιγμές μακριά από ότι μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου που μπορεί να δείχνει πολλά υποσχόμενο, όμως καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, αφήνεις την εσωστρέφεια στην άκρη και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αναζητά και σε ικανοποιεί. Δείξε το κατάλληλο ενδιαφέρον για τα πρόσωπα που έχεις γύρω σου και μην επικεντρώνεσαι εγωιστικά στον εαυτό σου, κάτι που θα οδηγήσει τους άλλους θα με πάρουν απόσταση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς φαίνεται να υπάρχουν θέματα που θέλεις να προχωρήσεις. Ξαφνικά γεγονότα μπορεί να αλλάξουν τα σχέδιά σου και αυτό να οδηγήσει σε συγκρούσεις με συνεργάτες που καλό είναι να αποφύγεις. Η ψύχραιμη σκέψη θα ωφελήσει την όποια προσπάθεια.

Αφιέρωσε τη μέρα στο ταίρι σου καθώς φαίνεται να μπορείς να ασχοληθείς μαζί του και να ικανοποιήσεις και τις δικές σου ανάγκες. Φρόντισε να συγκρατήσεις το απόγευμα τον εκνευρισμό σου καθώς οι αντιπαραθέσεις δεν βοηθούν. Ο αδέσμευτος πιθανό είναι να έρθει πρόσωπο ξαφνικά στη ζωή σο, ανεβάζοντας κατακόρυφα την αδρεναλίνη, παράλληλα όμως και τη νευρικότητα.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες, η άκρως χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεση σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο καθώς φαίνεται να μην υπάρχει τίποτα που μπορεί να μπει εμπόδιο στις επιδιώξεις σου. Βλέπεις τη θετική πλευρά της ζωής και αυτό είναι αρκετό για να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες χωρίς να σε γνωρίσουν. Οι ευκαιρίες για διασκέδαση θα είναι πολλές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η αποφασιστικότητα που δείχνεις σε βοηθά να πετύχεις στόχους σε επαγγελματικό επίπεδο με μεγάλη ευκολία, κάτι που δημιουργεί έντονη ικανοποίηση και χαρά. Ήρθε η ώρα να λάμψεις στο περιβάλλον που κινείσαι καθώς φαίνεται να βρίσκεις άμεσα λύσεις και να δραστηριοποιείσαι με τέτοιο τρόπο πού εντυπωσιάζεις και δημιουργείς στους γύρω σου αίσθημα εμπιστοσύνης.

Η θετικότητα και η παιδικότητα κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσεις τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να απολαύσεις το χρόνο που θα περάσεις με το ταίρι σου. Τα συναισθήματα κυριαρχούν και απογειώνουν τη σχέση. Ο αδέσμευτος, κεντρίζεις τα βλέμματα με το χιούμορ για την αισιοδοξία σου και πολλές μπορεί να είναι οι νέες κατακτήσεις που θα σε διεκδικήσουν.

ζώδια Φεβρουαρίουαστρολογικές προβλέψειςζώδιαειδήσεις τώραωροσκόπια