Lifestyle|01.03.2019 17:18

Άννα-Μαρία Λογοθέτη: Από το «3,2,1» στις εκλογές (vid)

Newsroom

Η Άννα- Μαρία Λογοθέτη θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Παρασκευής με τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Μουστόγιαννη «Αγία Παρασκευή- Μια γενιά μπροστά». Για την απόφασή της να εμπλακεί στην πολιτική μίλησε αποκλειστικά στο «Ευτυχείτε» στο Open TV, όπου αναφέρθηκε και στην δεκαετή πορεία της στην τηλεόραση. Αποκάλυψε δε ότι έγινε ξανθιά έπειτα από παρότρυνση του σκηνοθέτη Στέφανο Σαρτίνι.

«Έχω εξελιχθεί, έχω αλλάξει και αυτό είναι το υγιές. Μπήκα στην τηλεόραση με ανταύγειες. Ο Στέφανο Σαρτίνι μου είπε πει να γίνω ξανθιά γιατί είναι πιο φωτεινό για τον φακό. Ακολούθησα τις οδηγίες του σκηνοθέτη μας» είπε η  Άννα Μαρία Λογοθέτη, που παρουσίαζε το μαγκαζίνο του ΑΝΤ1, «3,2,1».

Τη στιγμή που η πορεία της βρισκόταν σε άνοδο αποφάσισε να αποσυρθεί από την τηλεόραση. «Στα 10 χρόνια που ήμουν σε αυτή τη δουλειά έκανα πράγματα διαφορετικά. Ήμουν μαμούνι. Έβγαλα δίσκους έπαιξα σε σίριαλ συνεργάστηκα με Δαλιανίδη, Ελένη Μαβίλη, έκανα πράγματα διαφορετικά μέχρι που ένα βραδύ είπα τέρμα και έφυγα» είπε η Λογοθέτη. 

Σε ερώτηση αν μετανιώνει και θα ήθελε να αλλάξει κάτι από το παρελθόν της, απάντησε ότι έπρεπε να είχε φύγει στο εξωτερικό, ενώ για τα όσα γράφτηκαν για το διαζύγιό της, είπε ότι το θέμα έχει ακολουθήσει τη νομική οδό. Δείτε στο βίντεο όλα όσα δήλωσε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου:

Ευτυχείτε!Κατερίνα ΚαινούργιουΆννα-Μαρία Λογοθέτη