Lifestyle|02.02.2023 08:53

Ζεράρ Πικέ: Στο νοσοκομείο η σύντροφός του έπειτα από κρίση πανικού

Newsroom

Σε ιδιωτική κλινική της Βαρκελώνης εισήχθη η σύντροφος του Ζεράρ Πικέ, σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης. Η Κλάρα Τσία Μάρτι διανύει δύσκολες ώρες, εξαιτίας της συνεχούς κριτικής που δέχεται από τη στιγμή που επιβεβαίωσε επισήμως τη σχέση της με τον πρώην ποδοσφαιριστή.

«Χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική στη Βαρκελώνη μετά από κρίση πανικού. Η σύντροφος του Πικέ είναι συντετριμμένη από τη διαρκή παρενόχληση που δέχεται στα social media εκείνη και ο Πικέ» αποκαλύπτει το Mamarazz. Η κόντρα ανάμεσα στον Ζεράρ Πικέ με την πρώην γυναίκα του, Σακίρα, αλλά και το γεγονός πως όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω στην υπόθεση του χωρισμού του ζεύγους, κατηγορώντας την ως «πέτρα του σκανδάλου», φαίνεται πως την επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό. 

 

Επίσης, η Κλάρα Τσία Μάρτι φέρεται να έχει επηρεαστεί πολύ και από τ' αρνητικά σχόλια που έχουν γραφτεί στα social media και τα ταμπλόιντ που την αφορούν προσωπικά, μετά το νέο τραγούδι της Σακίρα με τον Bizarrap, όπου η Κολομβιανή τραγουδίστρια επιτίθεται εμμέσως εναντίον του Πικέ αλλά και της ίδιας.

Σαρώνει στο YouTube το νέο τραγούδι της Σακίρα κατά του Ζεράρ Πικέ

Το «BZRP Music Session #53» ξεπέρασε τα 63,5 εκατομμύρια views στο YouTube τις πρώτες 24 ώρες, ενώ μέχρι στιγμής έχει φτάσει στα 249 εκατομμύρια. Πρόκειται για τα περισσότερα που έχει «καταγράψει» νέο λατινοαμερικάνικο τραγούδι, στην ιστορία της πλατφόρμας, σύμφωνα με τον Guardian.

Στο νέο μουσικό κομμάτι, η τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τον Αργεντινό παραγωγό και DJ Bizarrap. «Αξίζω δύο 22χρονες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo/You, ένα Rolex μ' ένα Casio» αναφέρουν οι στίχοι. «Μια λύκαινα όπως εγώ δεν είναι για πρωτάρηδες...» προσθέτει. «Σου έπεφτα πολύ, γι' αυτό είσαι με κάποια ακριβώς όπως εσύ» επισημαίνει. 

Η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ πήραν διαζύγιο πριν από έναν χρόνο, έπειτα από μία δεκαετία σχέσης, κατά την οποία απέκτησαν δύο παιδιά. Στους στίχους του τραγουδιού, επίσης, γίνεται αναφορά στην πρώην πεθερά της τραγουδίστριας, τα ΜΜΕ, αλλά και τις περιπέτειες που έχει η σταρ με τις ισπανικές φορολογικές αρχές, που την κατηγορούν πως δεν πλήρωσε φόρους ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΚρίσεις πανικούνοσοκομείοΣακίραψυχολογίαΖεράρ Πικέ