Lifestyle|01.03.2019 19:01

Μέγκαν Μαρκλ - Πριγιάνκα Τσόπρα: Ήταν κολλητές και τώρα δεν μιλιούνται

Newsroom

Θέματα με τις ... οικογενειακές και κοινωνικές της σχέσεις φαίνεται ότι έχει η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ λίγο πριν αποκτήσει το πρώτο της παιδί με τον Πρίγκιπα Χάρι. Ο πατέρας της δίνει απρεπείς και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις για το παρελθόν της, η αδερφή της έχει μπλεξίματα με την αστυνομία, φήμες λένε ότι η Κέιτ Μίντλετον δεν την συμπαθεί, και παράλληλα δεν την συμπαθεί και η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Τα δημοσιεύματα πρόσθεσαν άλλο ένα πρόσωπο με το οποίο η Μαρκλ θα χρειαστεί να «θάψει το τσεκούρι του πολέμου». Σύννεφα στις σχέσεις της Μέγκαν Μαρκλ με την Πριγιάνκα Τσόπρα «φωτογραφίζει» δημοσίευμα του Page Six. Σύμφωνα με τις φήμες οι δύο διάσημες φίλες, που έκαναν στενή παρέα πριν τον γάμο της Μαρκλ με τον Πρίγκιπα Χάρι, έχουν τσακωθεί. Όλα ξεκίνησαν όταν η Μέγκαν δεν παραβρέθηκε στο μπάτσελορ και στον υπέλαμπρο γάμο της ηθοποιού Πριγιάνκα Τσόπρα με τον τραγουδιστή Νικ Τζόνας.

T
T

Την ίδια στιγμή η Τσόπρα είχε κινήσει γη και ουρανό για να παρευρεθεί στον βασιλικό γάμο της Μέγκαν. Μετά το γάμο της με τον Νικ Τζόνας, η Τσόπρα λέγεται ότι ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και δεν ξεπέρασε την απουσία της κολλητής της. Κατόπιν, δεν έδωσε το παρών στο baby shower που διοργάνωσαν οι υπόλοιπες φίλες της Μέγκαν Μαρκλ στη Νέα Υόρκη. Η Πριγιάνκα βρισκόταν στο Λος Άντζελες λόγω του βιβλίου που γράφει δεν έκανε καν την κίνηση να βρεθεί στο πλευρό της κολλητής της.

«Η φιλία τους έχει τελειώσει εκτός κι αν η Μέγκαν ζητήσει συγγνώμη. Η ηθοποιός νιώθει πως η Μέγκαν δεν σεβάστηκε τη σχέση τους και την ίδια», λέει πηγή στο Page Six. Πάντως, εκπρόσωπος της Πριγιάνκα διέψευσε την είδηση.

Πριγιάνκα ΤσόπραΜέγκαν Μαρκλ