Lifestyle|04.02.2023 02:30

Jesse Eisenberg: Συμβουλεύει τον Finn Wolfhard για το πώς μπορεί ένας έφηβος σταρ να διαχειριστεί το άγχος

Newsroom

Ο Τζέσι Άιζενμπεργκ (Jesse Eisenberg) συμβουλεύει για το πώς μπορεί ένας έφηβος σταρ να διαχειριστεί το άγχος που μπορεί να του προκαλέσει η αναγνωρισιμότητα. Ο ηθοποιός συμβούλεψε τον Φιν Γούλφχαρντ (Finn Wolfhard) από την τηλεοπτική σειρά «Stranger Things» με τα λόγια που είχε πει στον ίδιο ο σκηνοθέτης Γκρεγκ Μοτόλα το 2009 στα γυρίσματα της ταινίας «Adventureland».

«Κάνεις μία δουλειά που σε εκθέτει συναισθηματικά και σου δίνει μία φρικτή διασημότητα. Θα εκπλαγώ αν δεν είχες [άγχος] και σε παρακαλώ να μην ανησυχείς γι αυτό» είπε τότε ο Μοτόλα στον Τζέσι, σύμφωνα με το περιοδικό GQ. Ακόμα του είχε πει ότι «αυτό είναι ένα δισδιάστατο μέσο και δεν βλέπουμε τι υπάρχει μέσα στο κεφάλι σου». Μετά από τις συμβουλές αυτές ο Άιζενμπεργκ είπε: «Απλώς άλλαξε τη ζωή μου επειδή μπόρεσα να πάρω τα άγχη μου πιο σοβαρά και να συνειδητοποιήσω ότι είναι εντάξει να νιώθω έτσι στο επαγγελματικό περιβάλλον».

Όταν ο Γούλφχαρντ ένιωσε «πραγματικά ανήσυχος και καταθλιπτικός» πριν αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «When You Finish Saving the World», που είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Άιζενμπεργκ, ο συγγραφέας-σκηνοθέτης μοιράστηκε τις συμβουλές μαζί του. Όπως είπε ο Γούλφχαρντ ο Τζέσι του είπε: «Με έχεις γνωρίσει; Είμαι ο πιο νευρικός τύπος σε ολόκληρο τον κόσμο» και ο ίδιος σκέφτηκε ότι ήταν στενοχωρημένος και νευρικός γιατί ήταν η πρώτη του ταινία ως ενήλικας.

Ο Γούλφχαρντ είπε ότι άρχισε να έχει κρίσεις πανικού όταν ήταν περίπου 15 ετών. Επέλεξε να «μη μιλήσω για τίποτα, γιατί απλώς έκανα αυτή την τρελή καριέρα, οπότε δεν υπήρχε χρόνος, ή τουλάχιστον νιώθαμε ότι δεν υπήρχε εκείνη τη στιγμή», ενώ γύριζε το «Stranger Things».

«Όλοι έλεγαν: "Κοίτα τον, είναι καλά. Ζει τα καλύτερα"» είπε ο Φιν. «Αλλά στην πραγματικότητα μεγάλωνα και συνέβαιναν πράγματα στον εγκέφαλό μου και δημιουργήθηκαν ανησυχίες και πράγματα που δεν συνειδητοποιούσα ότι έπρεπε να θάψω εξαιτίας του πώς έπρεπε να νιώθω στη δουλειά».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Stranger Thingsειδήσεις τώρακατάθλιψηΚρίσεις πανικούάγχος