Lifestyle|05.02.2023 08:31

Τα ζώδια σήμερα 5 Φεβρουαρίου: Πανσέληνος στον Λέοντα - Φιλόδοξες και δυναμικές ενέργειες

Newsroom

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην κοινωνική εικόνα και προβολή, στην παρουσίαση της προσωπικότητας, στόχος θα είναι η κατάκτηση και η κυριαρχία. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, τα ανοίγματα θα αξιοποιηθούν με αμεσότητα. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, οι προσεγγίσεις και οι επιδιώξεις θα είναι άμεσες, στόχο θα έχουν το θετικό και γρήγορο αποτέλεσμα.

Ανοίγματα θα υπάρξουν για βελτίωση, τα συμβάντα θα βοηθήσουν να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες και να δοθεί μία πιο ουσιαστική ώθηση στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, θερμές και απελευθερωμένες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η απαιτητικότητα και η ανάγκη για κυριαρχία. Στον επαγγελματικό χώρο καλό θα είναι να αποφευχθούν οι έντονες αντιπαραθέσεις, προσοχή στις εξάρσεις, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην ισορροπία των σχέσεων και των συνεργασιών. Οι επιβλητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τον τρόπο που θα επικοινωνήσουν, ελλοχεύει κίνδυνος για θυμούς και εναντίωση.

Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι παθιασμένες ενέργειες και οι επιθετικές εκδηλώσεις, τα ζευγάρια θα πρέπει να βρουν τρόπο να διατηρήσουν την ισορροπία του δεσμού τους. Καλό θα είναι να μη δοθεί έκταση στην αμφιβολία στη ζήλια και στην κτητικότητα, οι πιεστικές καταστάσεις θα δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα, προσοχή στις εξάρσεις και στους καυγάδες.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, ο έντονος συναισθηματισμός που σε διακατέχει σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει στο να κλειστείς στον εαυτό σου και στις σκέψεις σου. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να λύσεις θέματα του παρελθόντος που μπορεί να σε προβληματίζουν καθώς οι ιδέες που έχεις θα είναι οι ιδανικές για να προχωρήσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να κληθείς να διαχειριστείς θέματα που μπορεί να εκκρεμούν για να απασχολούν έντονα την επαγγελματική σου ζωή. Οι πρωτοποριακές σου ιδέες είναι αυτές που μπορούν να δώσουν τις απαιτούμενες λύσεις για αυτό μην διστάσεις να τις εμπιστευτείς. Οικονομικά θέματα φαίνεται να λύνονται και οι εκκρεμότητες που μπορεί να είχες παύουν πια να σε απασχολούν τόσο έντονα.

Αιφνιδιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σου για εκκρεμότητες που μπορεί να απασχολούν ακόμα τη σχέση σας μπορεί να οδηγήσουν σε εξαιρετικά συμπεράσματα στο να ανακουφιστείς ψυχολογικά. Ο αδέσμευτος καλείσαι να διαχειριστείς ξαφνικές επικοινωνίες με πρόσωπα του παρελθόντος. Αναβιώνουν μοναδικά συναισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, οι κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να έχουν αυξηθεί και να καλείς ή να βρεθείς με πρόσωπα που ίσως δεν είναι ευχάριστο για εσένα. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να περάσεις καλά και μην απογοητεύεσαι και προκαταβάλλεσαι. Η κατήφεια και η απογοήτευση δεν θα βοηθήσουν στο να κρατήσεις υψηλό ηθικό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι γεγονός ότι οι ευθύνες είναι πολλές και μπορεί αυτό να πιέζει την ψυχολογία σου. Οι ανατροπές σε επαγγελματικά ζητήματα είναι πιθανές. Καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος, διαφορετικά η ένταση η νευρικότητα θα κυριαρχήσουν το περιβάλλον της καριέρας. Δεν είναι η καλύτερη λύση η αντιπαράθεση.

Η ένταση που μπορεί να νιώθεις περνάει και στη σχέση σου. Φρόντισε να περιορίσεις πιθανά ζητήματα με το ταίρι σου καθώς και οι αντιδράσεις θα είναι έντονες. Ο αδέσμευτος προετοιμάσου για αιφνιδιαστικές γνωριμίες που φαίνεται να ανατρέπουν τα δεδομένα στην πορεία που είχες μέχρι τώρα σε προσωπικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, η κατήφεια και η απαισιοδοξία κάνουν έντονα την εμφάνιση τους και θα πρέπει να διαχειριστείς αυτά σου τα συναισθήματα με ρεαλισμό και λογική για να καταφέρεις να ισορροπήσεις. Μην επιτρέψεις στο πιεστικό σου πρόγραμμα να επηρεάζει την ψυχολογία σου καθώς αυτό θα λειτουργήσει ανασταλτικά σε όλες σου τις δραστηριότητες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να διαχειριστείς με ψυχραιμία τα οποία επαγγελματικά ζητήματα έχουν προκύψει καθώς το άγχος είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να οδηγήσει σε συγκρουσιακές διαθέσεις. Ο επαγγελματισμός και η μεθοδικότητα σου θα διαπρέψουν αρκεί να καταβάλεις όλη την προσπάθεια που απαιτείται για να δώσεις λύσεις και να αποφύγεις τις εντάσεις με τους ανωτέρους σου.

Η ένταση που βιώνεις μπορεί να εκτονωθεί στο ταίρι σου, κάτι που δεν θα βοηθήσει να απολαύσεις τις στιγμές μαζί του και να χαλαρώσεις αφήνοντας πίσω ότι μπορεί να σε έχει προβληματίσει. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξουν κοινωνικές υποχρεώσεις που να σε φέρουν σε επαφή με νέα πρόσωπα άκρως ενδιαφέροντα για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα επηρεάζει σημαντικά τη διάθεσή σου καθώς φαίνεται να μην σου είναι εύκολο να διαχειριστείς ανταγωνιστικές συμπεριφορές και κόντρες από τους άλλους. Κράτησε την αισιοδοξία σου καθώς θα είναι αυτό που θα σε βγάλει από την ένταση και θα ισορροπήσει την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές των άλλων μπορεί να σε προβληματίσουν καθώς φαίνεται να θέλουν να επιβάλουν τις δικές τους επιθυμίες και θέλω. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς με διορατικότητα και θετική διάθεση τις όποιες εντάσεις καθώς μόνο έτσι θα καταφέρεις να βρεις τις κατάλληλες λύσεις χωρίς έντονες αντιπαραθέσεις.

Δημιούργησε τις κατάλληλες διεξόδους για εσένα και το ταίρι σου ώστε να ξεφύγετε από πιθανά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεται. Διαφορετικά οι συγκρούσεις θα είναι έντονες και δεν θα είναι εύκολο να ισορροπήσετε. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που θα παίξει αναγεννησιακό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, ο εκνευρισμός είναι εμφανής από το πρωί καθώς φαίνεται να έρχονται στην επιφάνεια συναισθήματα και φοβίες που συνήθως έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου. Μην αφήσεις την ένταση να κυριαρχήσει γιατί το πιθανότερο είναι να εκτονωθείς στους γύρω σου και αυτό να έχει αρνητικές προεκτάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πάρε πρωτοβουλίες για να λύσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες και δημόσιο που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Είναι βέβαιο ότι η διαίσθησή σου μπορεί να σε καθοδηγήσει με εξαιρετικό τρόπο και να είσαι κερδισμένος από τις όποιες συναλλαγές. Ξαφνικές συζητήσεις έρχονται στο προσκήνιο με πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον που δίνουν ώθηση στα οικονομικά σου.

Η καχυποψία και η ζήλια δεν βοηθούν στο να επικρατήσει ηρεμία στη σχέση σου και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθει σε επαφή με πρόσωπα που θα σε εντυπωσιάσουν και θα γεννήσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα για εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, στρέφεις την προσοχή σου μετά το μεσημέρι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και είναι σημαντικό για εσένα να επικεντρωθείς τα πρόσωπα που παίζουν ο ρόλος στη ζωή σου. Προσπαθώντας να τα ικανοποιήσεις μπορεί να ξεχάσεις τις δικές σου απαιτήσεις και ανάγκες για αυτό φρόντισε να κρατήσεις ισορροπίες για να είσαι ικανοποιημένος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να έρθουν ξαφνικές προτάσεις για συνεργασίες που θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τι μπορούν να σου δώσουν. Η δημιουργικότητα και στο επαγγελματικό πεδίο θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να δεις ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσεις για να πετύχεις. Η καλή διάθεση και η κατανόηση που δείχνεις θα ισορροπήσουν τις οποίες διαφορετικές προσεγγίσεις υπάρχουν.

Η επίλυση ζητημάτων με το ταίρι σου θα είναι η ιδανική λύση που θα απελευθερώσει τη σχέση και θα σε βοηθήσει να αφήσεις τις ανασφάλειες και τους φόβους στην άκρη. Ο αδέσμευτος επικοινωνείς και γοητεύεις με τον τρόπο σκέψης σου, κάτι που θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η σημερινή μέρα μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένη εικόνα για αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις σε μελλοντικό επίπεδο. Προσπάθησε να αποφύγεις πιθανές δεσμεύσεις που θα έχουν σαν αποτέλεσμα την προσωπική σου απογοήτευση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Προσοχή μέσα στην ημέρα γιατί δεν αποκλείεται να κοντραριστείς με πρόσωπα που έρχεσαι σε επαφή για λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες.

Υπερβολές στην διασκέδαση μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου, φρόντισε να μην ξεφεύγεις απογοητεύοντας το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου και λειτουργούν ανανεωτικά στην ψυχολογία σου, δώσε όμως χρόνο για να δεις αν είναι ειλικρινή μαζί σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, νιώθεις πιο δημιουργικός από ποτέ και αυτό γίνεται έκδηλο σε όποιο περιβάλλον και αν βρίσκεσαι. Θα σε βοηθήσει σημαντικά στο να βρεις στόχους σε όλα τα επίπεδα και να περάσεις όμορφα με την παρέα σου ή τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Άλλωστε αυτές τις μέρες αυτό είναι που έχει σημασία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διάθεση να δραστηριοποιηθείς ότι αφορά το εμπόριο και τις επικοινωνίες μπορεί να οδηγήσει σε αναγεννησιακές αλλαγές στην επαγγελματική σου ζωή. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείς πιθανές νέες γνωριμίες που έρχονται για να δώσουν ώθηση στην καριέρα σου και να δημιουργήσουν ένα πλαίσιο κερδοφορίας που θα σε ικανοποιήσει ιδιαίτερα.

Η έντονα θετική διάθεση που έχεις και η καλή επικοινωνία με το ταίρι σου θα βοηθήσουν στην αποκατάσταση πιθανών ζητημάτων που μπορεί να αντιμετωπίζεται δίνοντας άλλη διάσταση στη σχέση σας. Ο αδέσμευτος το πάθος απογειώνεται και η διάθεση για φλερτ είναι έντονη, νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να σε κατακτήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η σημερινή μέρα μπορεί να σου δώσει λανθασμένη εντύπωση για καταστάσεις που προκύπτουν σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο. Απέφυγε να βγάλει συμπεράσματα από τελικά δεν θα σε οδηγήσουν στα σωστά πρόσωπα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και δεν αποκλείεται να ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου. Είναι σημαντικό να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος και να μείνεις μακριά από τον εκνευρισμό που θα οδηγήσει σε λάθη.

Είναι απαραίτητο να μην ωραιοποιήσει το ταίρι σου καθώς μπορεί να έχεις απαιτήσεις που δεν είναι πραγματοποιήσιμες. Φρόντισε να είσαι ρεαλιστής. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιφυλακτικός θα πρέπει να είσαι σε νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου καθώς μπορεί να φαίνονται πολλά υποσχόμενες, όμως υπάρχουν κρυφά σημεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να σε ωθήσει να εκδηλώσεις έντονα επιθετικές και εριστικές συμπεριφορές που είναι βέβαιο ότι δεν θα βοηθήσουν την επικοινωνία με τους γύρω σου. Δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς μετωπικά με όποιον δεν σεβαστεί οι επιθυμίες σου, κάτι που θα προκαλέσει σημαντικά προβλήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου παίζουν καταλυτικό ρόλο για εσένα, μόνο που δεν θα διστάσεις να έρθεις σε ευθεία αντιπαράθεση με συνεργάτες που δεν κινούνται με τον τρόπο που επιθυμείς. Το εμπόριο και οι επικοινωνίες του κεντρίζουν το ενδιαφέρον και είναι βέβαιο ότι μπορείς να επεκταθεί στους συγκεκριμένους τομείς αποφεύγοντας έτσι τις μετωπικές συγκρούσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι επαγγελματικά.

Φρόντισε να αποφύγεις τον εγωκεντρισμό και την ανάγκη να ελέγξεις το ταίρι σου γιατί τελικά είναι αυτό που θα οδηγήσει σε σημαντικές αντιπαραθέσεις και εκρηκτικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος φαίνεται ότι μπορείς να διαισθανθείς ποιο είναι το πρόσωπο που σου ταιριάζει και ποιος είναι αυτός που τελικά δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, φόβοι και πιθανές ανασφάλειες έρχονται στο προσκήνιο δεν αποκλείεται να σε επηρεάσουν σημαντικά επικεντρώνοντας την προσοχή σου στην προσωπική σου άξια. Καλά θα κάνεις να πιστέψεις στον εαυτό σου γιατί σε αντίθετη περίπτωση το έλλειμμα αυτοπεποίθησης θα επηρεάσει σημαντικά τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπαίνεις στη διαδικασία να δεις εξονυχιστικά ποιες συνεργασίες σου είναι αυτές που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα το επόμενο διάστημα. Οι συζητήσεις κυριαρχούν σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς φαίνεται να βρίσκεις τον απαραίτητο χρόνο και την κατάλληλη ευκαιρία για να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι δικαιούσαι.

Φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να βάλεις τα όριά σου καθώς η σημερινή μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό επίπεδο. Ο αδέσμευτος φαίνεται να ξεφεύγεις από την απολυτότητα και να δείχνεις διαλλακτικός για νέα πράγματα που ανατρέπουν τη νοοτροπία που έχεις στα αισθηματικά σου.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, ο συναισθηματισμός και η ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα κυριαρχεί καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να δεις πραγματικά μέσα σου τι είναι αυτό που σε έχει πληγώσει και οφείλεις να ξεπεράσεις. Απωθημένα του παρελθόντος μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις με κοντινά πρόσωπα, πρόσεξε τη συμπεριφορά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κόντρες σε συμφωνίες εμπορικού περιεχομένου μπορεί να σε απογοητεύσουν και να οδηγήσουν στην κατήφεια. Φρόντισε να δεις τη θετική πλευρά και να αναλογιστείς ποιες είναι οι κινήσεις που μπορούν να διορθώσουν την κατάσταση. Οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος φαίνεται να λύνονται οριστικά.

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα κυριαρχούν δημιουργώντας μοναδικές στιγμές πάθους στη σχέση σου που οφείλεις να προστατεύσεις και να κρατήσεις μακριά από τον εκνευρισμό. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει και προκαλεί σοβαρές αναταράξεις επηρεάζοντας την ψυχολογία σου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ζωδιακές προβλέψειςειδήσεις τώραζώδιααστρολογικές προβλέψειςωροσκόπια