Lifestyle|10.02.2023 09:14

Leonardo di Caprio: Οι φήμες για νέο ειδύλλιο με το 19χρονο μοντέλο Eden Polani και τα σχόλια στο Twitter

Newsroom

Το Twitter έχει πάρει φωτιά για τη φημολογούμενη σύντροφο του Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Leonardo DiCaprio) με το 19χρονο μοντέλο Eden Polani, με την οποία ο ηθοποιός εθεάθη στο πάρτι για την κυκλοφορία του EP της Ebony Riley στις 31 Ιανουαρίου στο Λος Άντζελες.

Ο DiCaprio προφανώς δεν έχει σχολιάσει, αν και άνθρωποι από το περιβάλλον του προσπάθησαν να αντικρούσουν τις φήμες. Παρόλα αυτά, αυτό δεν έχει σταματήσει τα σχόλια. Αλλά μια πηγή στο Page Six δήλωσε για το υποτιθέμενο ειδύλλιο: «Υπάρχει μηδενική αλήθεια σε αυτό. Καθόταν δίπλα στην [Polani] σε ένα μουσικό πάρτι, μαζί με πολλούς άλλους ανθρώπους». 

Όπως και να έχει, ο σταρ - ο οποίος είναι γνωστός για τις σχέσεις του με νεότερα μοντέλα - σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στο Twitter. «Η κοπέλα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι τόσο νέα που η εμπειρία της στο λύκειο διακόπηκε από το COVID-19», έγραψε ένας χρήστης. Ενώ ένας άλλος σχολίασε με χιούμορ: «Έχω φτάσει στο στάδιο της ζωής μου όπου η κοπέλα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι νεότερη από μένα».

Επίσης κυκλοφορεί η φήμη ότι συνδέεται με την 23χρονη Victoria Lamas, κόρη του ηθοποιού Lorenzo Lamas από το «Falcon Crest». Η Lamas εθεάθη πρόσφατα μαζί με τον πρωταγωνιστή του «The Wolf of Wall Street» να φεύγουν από το πριβέ club Bird Streets στο Δυτικό Χόλιγουντ. Οι πηγές επέμειναν στο Page Six ότι η DiCaprio και η Lamas δεν είναι μαζί.

Ο DiCaprio φημολογούνταν στο παρελθόν ότι έβλεπε το μοντέλο Gigi Hadid για μερικούς μήνες μετά τον χωρισμό του από την Camila Morrone τον Αύγουστο - έναν μήνα μετά τα 25α γενέθλια του μοντέλου.

 

Ποια είναι η Eden Polani;

Η Eden γεννήθηκε στο Παρίσι από Γαλλίδα μητέρα και Ισραηλινό πατέρα και έχει υπογράψει συμβόλαιο με διάφορα πρακτορεία, όπως το ITΜ Models και το Kult Models στη Γερμανία.

Η νεαρή καλλονή σκεφτόταν να ασχοληθεί με το μόντελινγκ για αρκετά χρόνια, αλλά ποτέ δεν το πήρε στα σοβαρά μέχρι που την ανακάλυψε το ITM Models, σύμφωνα με το Glamour Bulgaria. Το περιοδικό περιέγραψε την Eden ως λάτρη της μόδας που της αρέσει να προσαρμόζει τη δική της αίσθηση του στυλ στις νέες τάσεις. Η 19χρονη είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με 195.000 followers στο Instagram. 

 

Περπάτησε επίσης στην εβδομάδα μόδας του Τελ Αβίβ το 2021 για την 10η επέτειό της για τον Chen Bar Kalifa, ο οποίος σχεδίασε μια σειρά ρούχων γύρω από την ισραηλινή μάρκα γλυκών Milky. Ο Kalifa είναι φοιτητής στο Shenkar College, τα σχέδια των φοιτητών μόδας του οποίου παρουσιάστηκαν στην πασαρέλα.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λεονάρντο Ντι Κάπριοζευγάριμοντέλοηθοποιόςειδήσεις τώρα