Lifestyle|02.03.2019 22:16

It's Show Time: Η μαγική πρεμιέρα του Κοκλώνη με την Πάμελα Αντερσον (vid)

Newsroom

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή «It's Show Time», το βράδυ του Σαββάτου (2/3). Η εκπομπή ξεκίνησε με μουσική και εντυπωσιακά χορευτικά, σε συνδυασμό με τα υπέροχα φώτα, έδιναν ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Αμέσως μετά στην σκηνή εμφανίστηκε ο Νίκος Κοκλώνης με ένα λευκό κουστούμι και η Βίκυ Κάβουρα με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της. Οι δύο παρουσιαστές με ιδιαίτερη χαρά καλησπέρισαν το κοινό που βρίσκεται στο πλατό, αλλά και τους τηλεθεατές. 

Η εκπομπή θα έχει διάρκεια δύο ώρες και θα έχει πολύ χορό, δώρα, εκπλήξεις και λαμπερούς καλεσμένους. Η pop queen Ελένη Φουρέιρα, το κορίτσι που έβαλε φωτιά στη Eurovision και χορεύει την Ευρώπη στους εκρηκτικούς της ρυθμούς, έρχεται στο «It's Show Time», όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. 

Η Pamela Anderson, η ηθοποιός που έγινε η απόλυτη ανδρική φαντασίωση μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Baywatch, φέρνει αέρα Hollywood στην πρεμιέρα του Νίκου Κοκλώνη και μιλά για τη σχέση της με την Ελλάδα, αλλά και το σύντροφό της ποδοσφαιριστή της Μαρσέιγ, Adil Rami.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης παρουσιάζει το νέο του τραγούδι και ξεσηκώνει το κοινό και τις VKators!

Η Έφη Σαρρή εισβάλλει στο στούντιο, σε ένα δυναμικό flash back στα 90’s και μοιράζεται άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Ο Γιώργος Γιαννακόπουλος σχολιάζει την επικαιρότητα με εμπνευσμένο τρόπο και καυστικό χιούμορ. H Βίκυ Κάβουρα παρουσιάζει ένα διασκεδαστικό τηλεπαιχνίδι που μοιράζει πλούσια δώρα σε κοινό και τηλεθεατές. H Chali Jennings εμπνέεται τις πιο θεαματικές χορογραφίες!

 
Νίκος ΚοκλώνηςIt's Show TimeπρεμιέραΠάμελα Άντερσον