Lifestyle|17.02.2023 15:17

Η Rihanna, ο A$AP Rocky και ο εννέα μηνών γιος τους στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue

Newsroom

Η Ριάνα (Rihanna) μαζί με τον σύντροφό της, ράπερ A$AP Rocky και τον εννέα μηνών γιο τους φωτογραφήθηκαν για το εξώφυλλο του τεύχους του Μαρτίου της βρετανικής Vogue.

 

 

 

 

Η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας , η οποία γίνεται 35 ετών στις 20 Φεβρουαρίου, πρόσφατα ενθουσίασε το κοινό με την επιτυχημένη εμφάνισή της στο ημίχρονο του Super Bowl LVII. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής αποκάλυψε ότι είναι έγκυος και ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της.

 

Η παράσταση αύξησε κατά 640% τα streams παρ'ότι δεν κυκλοφόρησε νέο άλμπουμ από το 2016. Αν και οι θαυμαστές της αναμένουν με ανυπομονησία καινούριο άλμπουμ, η τραγουδίστρια στη συνέντευξή της στη Vogue δεν έκανε αποκαλύψεις για το θέμα.

H εντυπωσιακή εμφάνιση στο ημίχρονο του Super Bowl

Η διεθνής ποπ σταρ επέστρεψε στο ημίχρονο του Super Bowl, στο οποίο αναμετρήθηκαν οι Φιλαδέλφια Ιγκλς και Κάνσας Σίτι Τσιφς, και έδωσε μεγαλοπρεπέστατο σόου. 

Ντυμένη στα κόκκινα πάνω σε μια αιωρούμενη πλατφόρμα, ξεκίνησε να τραγουδά το «B*tch Better Have My Money» και συνέχισε ερμηνεύοντας τις μεγάλες της επιτυχίες όπως το «Where Have You Been», το «Umbrella», το «Only Girl (In The World)», το «We Found Love» και κλείνοντας με το «Diamonds», με το κοινό να παραληρεί.

Η ίδια έδειχνε να απολαμβάνει την πρώτη της εμφάνιση σε μεγάλο event, έπειτα από τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραVogueΡιάνα