Lifestyle|21.02.2023 17:24

Jude Law: Μπαμπάς για έβδομη φορά - Το στιγμιότυπο που «πρόδωσε» το μυστικό του ηθοποιού

Newsroom

Ο αστέρας του Χόλιγουντ, Τζουντ Λο (Jude Law), έγινε πατέρας για έβδομη φορά, με τη σύζυγό του Φίλιπα Κόαν (Phillipa Coan) και η βρετανική Sun εξασφάλισε στιγμιότυπο, καθώς ο ίδιος μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τα ευχάριστα νέα.

Ο διάσημος ηθοποιός έχει αποκτήσει, επίσης, παιδιά με την ηθοποιό και σχεδιάστρια Σέιντι Φροστ, το μοντέλο Σαμάνθα Μπερκ, και την τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Κάθριν Χάρντινγκ. Το 2006 η άστατη ερωτική ζωή του Τζουντ Λο είχε γίνει πρωτοσέλιδο, όταν αποκαλύφθηκε ότι απατούσε τη συνάδελφό του Σιένα Μίλερ, με την οποία τότε βρισκόταν σε σχέση, με την νταντά των παιδιών του.

Σύμφωνα με τη φωτογραφία, ο Τζουντ Λο και η σύζυγός του εθεάθησαν στο αεροδρόμιο του Χίθροου με τα δύο τους μωρά. Καθώς περπατούσαν, η Κόαν διακρίνεται να σπρώχνει ένα καρότσι με μωρό και μία άλλη γυναίκα να έχει το μεγαλύτερο παιδί τους.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε για πρώτη φορά σ' ένα λογοτεχνικό φεστιβάλ το 2015, ενώ ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2019, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στο δημαρχείο του Ολντ Μεριλεμπόουν, στο κεντρικό Λονδίνο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ηθοποιόςμωρόαεροδρόμιοπατέραςειδήσεις τώραΤζουντ Λο