Lifestyle|23.02.2023 12:17

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Η νέα σχέση και το «βελούδινο διαζύγιο» του ζευγαριού

Newsroom

Οριστικοί τίτλοι τέλους έπεσαν στον γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου, έπειτα από περίπου 2,5 χρόνια. Το τελευταίο διάστημα, υπήρχε έντονη φημολογία γύρω από τη σχέση τους, με τα δημοσιεύματα για κρίση στον γάμο τους να δίνουν και να παίρνουν.

Μέσα από την εκπομπή «Happy Day», η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε ότι ο ένας από τους δύο έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή. «Το ρεπορτάζ λέει και νομίζω ότι είναι διασταυρωμένο καλά, θέλω να πω ότι κάποιος από τους δύο έχει προχωρήσει. Το διαζύγιο και η διάσταση είναι από τον Οκτώβριο, οπότε έχει περάσει ένα αρκετά χρονικό διάστημα με τελικές αποφάσεις και με τα θέματα που υπήρχαν για επανασύνδεση ή όχι… Ο άνθρωπος με τον οποίο εμπλέκεται συναισθηματικά είναι ένας άνθρωπος από τον χώρο τον δικό μας. Συνάδελφος» είπε η δημοσιογράφος. 

Ωστόσο, η Έλενα Χριστοπούλου ξέσπασε μέσα από το «Πρωινό μας», σχετικά το παραπάνω ρεπορτάζ. «Η τοποθέτηση αυτή σίγουρα αδικεί έναν εκ των δύο. Δεν τοποθετείσαι έτσι άμεσα, τόσο γρήγορα. Δηλαδή, χωρίζουν δύο άνθρωποι, συζητάμε ότι χωρίζουν με πάρα πολύ ωραία συναισθήματα και το έχουμε πει πολλάκις από εδώ. Δεν μπορείς την επόμενη μέρα να τρέχεις να πεις ότι ένας από τους δύο έχει γκόμενο ή γκόμενα. Σόρρυ, είναι λίγο λαϊκό» σχολίασε η Έλενα Χριστοπούλου. «Δεν ειπώθηκε με κακή πρόθεση, πάντως. Αυτό το λαϊκό, τώρα… Ουσιαστικά, αν δεν ξέρεις, δεν καταλαβαίνεις» πρόσθεσε η Αφροδίτη Γραμμέλη και η Έλενα Χριστοπούλου κατέληξε: «Όλα θέμα πρόθεσης είναι».

Η πρώτη ανάρτηση του Σπύρου Δημητρίου μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου

Το βράδυ της Τετάρτης (22/2), ο Σπύρος Δημητρίου έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την δημοσιοποίηση του χωρισμού και πρόσθεσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου τον βλέπουμε να παίζει πιάνο. Ο γνωστός ποινικολόγος διάλεξε ένα τραγούδι του Elvis Presley, το «Can’t help falling in love», ενώ όπως θα παρατηρήσει κανείς, δεν φοράει τη βέρα του.

Γιάννης Ζουγανέλης: «Το διαζύγιο είναι βελούδινο»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και ρωτήθηκε για το διαζύγιο της κόρης του. «Είναι κοινή απόφαση, είναι πολιτισμένοι άνθρωποι και οι δύο, οπότε μια χαρά. Αυτό δεν νομίζω ότι αφορά τον κόσμο... Δεν μπαίνω σε διαδικασίες τέτοιων επιρροών και το συμβουλεύω και στους υπόλοιπους πατεράδες, αν σέβονται τα παιδιά τους, να μην ανακατεύονται. Αποδέχομαι αυτό που συμβαίνει και εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα και για τους δύο». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελεωνόρα ΖουγανέληΣπύρος Δημητρίουδιαζύγιοειδήσεις τώραΈλενα ΧριστοπούλουΓιάννης Ζουγανέλης