Lifestyle|23.02.2023 15:37

Super Κική: Αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους - «Θα τα πω όλα στο Instagram, πέρασα φρικτά»

Newsroom

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η Super Κική και η φίλη της μετά την απολογία τους ενώπιον του Ανακριτή, ενώ στην τρίτη εμπλεκόμενη που επίσης είναι ελεύθερη, δεν υποβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

Συγκεκριμένα, η influencer και η φίλη της δεν θα μπορούν να πλησιάζουν τον 39χρονο αντίδικο ενώ πρέπει και να εμφανίζονται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.

«Είμαι καλά, σας αγαπώ όλους. Θα τα πω όλα στο Instagram, πέρασα φρικτά αυτές τις τρεις ημέρες. Αφήστε με, θέλω να πάω να κάνω ένα μπάνιο», δήλωσε η Super Κική στην έξοδο της από την Ευελπίδων.

Με τη σειρά του ο δικηγόρος της, Βίκτωρας Στεφανόπουλος, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δεν υπήρξε καμία ληστεία και ότι δεν βρέθηκε τίποτα πάνω στην Instragrammer και στις φίλες της. «Ήταν μια κατασκευασμένη κατηγορία», τόνισε.

Σημειώνεται πως και ο 39χρονος που καταγγέλθηκε από τη influencer και την πρώην σύντροφό του για εξύβριση και ενδοοικογενειακή απειλή αφέθηκε επίσης ελεύθερος

Μάλιστα, ο δικηγόρος του αντίδικου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, αποκάλεσε την Super Κική «σούπερ αμόλυβδη» και ανέφερε πως «αν θέλει να μας απειλήσει, να μας σκοτώσει, η δικαιοσύνη είναι ενήμερη».

Υπενθυμίζεται πως αντιμετωπίζει κατηγορίες για ληστεία κατά συναυτουργία καθώς και για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 37χρονου μηνυτή της influencer, η Super Κική μαζί με άλλες δύο γυναίκες, όχι μόνο έβαλαν έναν άγνωστο άνδρα να τον χτυπήσει αλλά αποπειράθηκαν να του αρπάξουν και το κινητό.

Η περιπέτεια της γνωστής influencer ξεκίνησε, όπως η ίδια κατήγγειλε στο Instagram, επειδή θέλησε να βοηθήσει τη φίλη και συνεργάτιδά της, καθώς δεχόταν συστηματική κακοποίηση από πρώην σύντροφό της. Από την άλλη, ο πρώην σύντροφος της συνεργάτιδάς της καταγγέλλει τη Super Κική και δύο γυναίκες ως ηθικούς αυτουργούς στον ξυλοδαρμό του, κάνοντάς τους μήνυση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

αστυνομικοίαστυνομίαSuper Κική