Lifestyle|01.03.2023 14:27

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Συγκλονισμένη η ελληνική showbiz με την τραγωδία - Τα μηνύματα στα social media

Newsroom

Τριήμερο εθνικό πένθος κηρύχθηκε στην χώρα με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά το φρικτό δυστύχημα που προκλήθηκε από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, με τουλάχιστον 36 νεκρούς, ενώ στους 66 ανέρχεται ο αριθμός των ατόμων που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία. Ολόκληρη η Ελλάδα παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις και ανάμεσά τους και εκπρόσωποι της showbiz που με αναρτήσεις τους στα social media εξέφρασαν τη λύπη και το σοκ που αισθάνονται. 

Η Ελένη Ράντου παρακολουθεί με κομμένη ανάσα τις συγκλονιστικές εξελίξεις που συμβαίνουν στην Λάρισα. «Δύσκολη μέρα ξημερώνει. Κρατάμε την ανάσα μας» έγραψε η Ελένη Ράντου στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

 

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συγκλονισμένη για την απίστευτη τραγωδία που είδε το φως της ημέρας. Σε μαύρο φόντο έγραψε: «Φρίκη».

Η Βάσω Λασκαράκη παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις με το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη. Η γνωστή ηθοποιός έγραψε ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου εξέφρασε δημόσια τη βαθύτατη θλίψη της για το τραγικό αυτό συμβάν, τονίζοντας ότι και εκείνη έχει ταξιδέψει πολλές φορές με αυτό το δρομολόγιο.

«Ξυπνάς με όρεξη και αισιοδοξία να πεις καλό μήνα, μπαίνει η άνοιξη και μαυρίζει η ψυχή σου στο λεπτό… Δυστυχώς ο μήνας μπαίνει με τον χειρότερο τρόπο!! Απίστευτη η τραγωδία στα Τέμπη. Έχω ταξιδέψει αμέτρητες φορές στο παρελθόν με αυτά τα δρομολόγια τρένων για Θεσσαλονίκη - Αθήνα. Δεν το χωράει το μυαλό μου… Ας προσευχηθούμε τώρα για τους ανθρώπους…» έγραψε η Βάσω Λασκαράκη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, συγκλονισμένη από τις εξελίξεις δεν μπορεί να πιστέψει πώς χάθηκαν τόσοι άνθρωποι άδικα. Μέσα από το Happy Day ξέσπασε για το γεγονός ότι δυο τρένα συγκρούστηκαν εν έτει 2023.

«Όταν ξύπνησα το πρωί και κατάλαβα τι έχει συμβεί, σηκώθηκα με ένα πολύ μεγάλο βάρος στη ψυχή μου. Πέρα από αυτή την τραγωδία, προστίθεται το βάρος και το πένθος που έχουμε ζήσει ως έθνος και στις προηγούμενες τραγωδίες. Οι μάνες των μαθητών που χάσανε τα παιδιά τους στα Τέμπη θρηνούν και σήμερα για τους νεκρούς του δυστυχήματος. Αν εν έτει 2023 κινούνται χειροκίνητα τα τρένα, που υποτίθεται έχουν εκσυγχρονιστεί και έχουν πουληθεί σε ξένη εταιρεία, αυτό πρέπει να μας ανησυχήσει πάρα πολύ» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Απόστολος Γκλέτσος γράφει για την τραγωδία: «Δεν λειτουργούσε ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης τραίνων, Όχι εκλογές δεν μας αξίζουν. Στο Ζάλογγο, όλοι μας. Αυτό μας αξίζει, Ντροπή».

 

Ο Βασίλης Ζούλιας έγραψε στη δική του ανάρτηση: «Κουράγιο στις οικογένειες των θυμάτων να δεχτούν το θέλημα του θεού και τα λάθη των ανθρώπων…».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βάσω Λασκαράκησύγκρουση τρένωνΜαίρη ΣυνατσάκηνεκροίΤέμπηΑπόστολος Γκλέτσοςειδήσεις τώραΕλένη ΡάντουΣταματίνα ΤσιμτσιλήΒασίλης Ζούλιας