Lifestyle|04.03.2019 19:30

MasterChef 3: Τρεις παίκτες φαβορί είναι ήδη εκτός

Φωφώ Μπόνιου

Στο επίκεντρο της έκρυθμης κατάστασης ήταν και πάλι η Άλκηστις Αλεξάκη, η Κρητικιά σεφ που δυναμιτίζει με τα σχόλιά της το κλίμα τόσο μέσα στο σπίτι όσο και στο πλατό του διαγωνισμού μαγειρικής: «Εγώ ένα ξέρω, αν δεν τον δω σπίτι τον άλλον (τον Αλέξανδρο υπονοεί) θα τον δείρω! Δεν μπορείς να καταλάβεις τι έχει να γίνει!» δήλωσε στους συμπαίκτες της, λίγο πριν δει τον συμπατριώτη της, Γιώργο, να αποχωρεί από το παιχνίδι.

Η εκρηκτικότητά της συνεχίστηκε και στις δηλώσεις της, on camera πάντα: «Δεν μπορώ τους δίμουρους ανθρώπους. Η διμουριά εμένα στο χωριό μου είναι κάτι πολύ άσχημο.  Ή εγώ ή αυτός, τέλος! Και πώς δεν του... έπαιξα στα μούτρα, να κάνει τον σταυρό του και να έχει άγιο» είπε η Άλκηστις και συμπλήρωσε: «Δεν θέλω να φύγει ο Γιώργος. Ο Γιώργος είναι ο μόνος που εκτιμώ. Όλους τους άλλους τους έχω γραμμένους». Τα εκτός ελέγχου σχόλια της 24χρονης σεφ για τον συμπαίκτη της Αλέξανδρο, ο οποίος ηγήθηκε της μπλε ομάδας, συνεχίστηκαν και στην ομαδική δοκιμασία: «Δεν θέλω ούτε καλημέρα να μου λέει. Ήθελα να βγω μπροστά και να του σπάσω τα μούτρα» τόνισε σε έντονο ύφος.

«Διαρροή» για τρεις σεφ

Σαν βόμβα έσκασε προ ημερών η πληροφορία που θέλει τρεις παίκτες του «MasterChef» να βρίσκονται εκτός παιχνιδιού. Αρχικά ο Γιώργος από την Κρήτη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δίδυμο Κατσούλη - Καραβάτου στη «Φωλιά των Κου Κου» πρόδωσε εμμέσως πλην σαφώς και την αποχώρηση του Γιαννιώτη Χρήστου Μπάρκα, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Χαίρομαι γιατί η Άλκηστις λαμβάνει υπόψη όλα αυτά που της λέγαμε. Όπως λέγαμε και στον Χρήστο ‘‘ρε παιδί μου... έλα να σου φτιάξουμε λίγο το μαλλί σου αλλιώς, να δεις τι θα γίνει’’. Και ελπίζω με τον Χρήστο τώρα έξω να γίνεται χαμός. Γιατί δεν έχω προλάβει κι εγώ πολύ να...» είπε χαρακτηριστικά. Την ίδια ώρα, στα social media οι φανατικοί του παιχνιδιού ανέβασαν βιντεάκι όπου εμφανίζεται η Άλκηστις Αλεξάκη. Εξάλλου και η Μαρία Τσαπράνη από την Ημαθία βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της, παρακολουθώντας τον διαγωνισμό μαγειρικής από την οθόνη του σπιτιού της. 

MasterChef 2019MasterChef