Lifestyle|04.03.2019 20:23

Λουκ Πέρι: Οι καλύτερες στιγμές στην καριέρα του (vid)

Newsroom

O Λουκ Πέρι, ένα από τα εφηβικά είδωλα της δεκαετίας του 1990, ο οποίος υπήρξε ο αντισυμβατικός «Ντίλαν» στο σίριαλ «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 52 ετών, χτυπημένος από βαρύτατο εγκεφαλικό. 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του TMZ, ο «Ντίλαν» έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα το πρωί στο St. Joseph's Hospital του Burbank. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της οικογένειας δίπλα του βρίσκονταν τα δύο του παιδιά του, η αρραβωνιαστικιά του Wendy Madison Bauer, η πρώην γυναίκα του Minnie Sharp, η μητέρα του Ann Bennett, ο πατριός του Steve Bennett, φίλοι και συγγενείς. Ωστόσο, τα social media έχουν γεμίσει μηνύματα θλίψης για την απώλεια του ηθοποιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 52χρονος ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό την ίδια ημέρα που το δίκτυο Fox ανακοίνωσε το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου γυρισμάτων για το «Beverly Hills, 90210». Η Σάνεν Ντόχερτι, συμπρωταγωνίστριά του στη σειράς είχε στείλει το δικό της μήνυμα συμπαράστασης για τον Πέρι. «Δεν μπορώ να μιλήσω γιατί θα αρχίσω να κλαίω. Τον αγαπώ και ξέρει ότι τον αγαπώ. Είναι ο Ντίλαν μου», είπε σε μια συνέντευξή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέρι δεν είχε υπογράψει για το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα, καθώς πρωταγωνιστεί στη σειρά «Riverdale», όπου υποδύεται τον πατέρα του κοκκινομάλη Άρτσι.

Πριν λίγα χρόνια, η εκπομπή «Entertainment Tonight» είχε κάνει ένα βίντεο αφιέρωμα με τις καλύτερες επαγγελματικές στιγμές της ζωής του. 

εγκεφαλικόΛουκ ΠέριBeverly Hills 90210εγκεφαλικό επεισόδιο