Lifestyle|08.03.2023 08:50

Paris Hilton: «Όταν ήμουν 19, ο σύντροφός μου με πίεσε να γυρίσω sex tape» - Τι αποκαλύπτει στα απομνημονεύματά της

Newsroom

Σε ένα απόσπασμα από τα επερχόμενα απομνημονεύματα της, η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) αποκαλύπτει ότι ο τότε φίλος της Rick Salomon την πίεσε να γυρίσει ένα sex tape. Το σύντομο απόσπασμα άρχισε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο όταν η Hilton ήταν μόλις 19 ετών και ο Salomon 31.

«Δεν θυμάμαι και πολλά πράγματα για τη νύχτα που ήθελε να γυρίσει μια βιντεοκασέτα ενώ κάναμε έρωτα», γράφει στο βιβλίο της, «Paris: The Memoir», σύμφωνα με ένα απόσπασμα που δημοσιεύτηκε στους Sunday Times. «Είχε πει συχνά ότι ήταν κάτι που έκανε με άλλες γυναίκες, αλλά εγώ ένιωθα περίεργα και άβολα γι' αυτό. Πάντα του έλεγα: 'Δεν μπορώ. Είναι πολύ ενοχλητικό"». Τελικά, υπέκυψε στην πίεση του Salomon, αφού την διαβεβαίωσε ότι «κανείς άλλος δεν θα το έβλεπε ποτέ», παρόλο που ένιωθε ότι δεν ήταν «ικανή για το επίπεδο εμπιστοσύνης που απαιτείται για να κάνει μια τέτοια βιντεοκασέτα». Για να χαλαρώσει «χρειάστηκε να πιω μέχρι θανάτου», παραδέχεται η Χίλτον. «Τα Quaaludes βοήθησαν» (σ.σ. ηρεμιστικά χάπια).

Μετά τη διαρροή της κασέτας των 37 δευτερολέπτων το 2004, η Χίλτον παρακάλεσε τον Σάλομον να μην κυκλοφορήσει την πλήρη έκδοση. Εκείνος απάντησε λέγοντας ότι «είχε κάθε δικαίωμα να πουλήσει κάτι που του ανήκε - κάτι που είχε μεγάλη οικονομική αξία», γράφει. «Αν αυτό ήταν κάτι που είχα επιλέξει να κάνω εγώ, θα μου ανήκε... Θα το είχα υποστηρίξει, θα το είχα κεφαλαιοποιήσει, θα είχα δώσει άδεια χρήσης σε κάθε καρέ και μετά θα είχα πάει στην τράπεζα χωρίς να ζητήσω συγγνώμη από κανέναν».

Λίγο αργότερα έκανε πρεμιέρα το επιτυχημένο ριάλιτι της Hilton The Simple Life, με συμπρωταγωνίστρια τη διάσημη φίλη της Nicole Richie. «Έπαιζα έναν χαρακτήρα για το The Simple Life, το οποίο, και πάλι, νομίζω ότι ήταν μια αντίδραση στο τραύμα», δήλωσε στο Harper's Bazaar Arabia στις 6 Μαρτίου. «Και στη συνέχεια [έπρεπε] να συνεχίσω αυτόν τον χαρακτήρα από σεζόν σε σεζόν. Σε κάθε συνέντευξη, οι άνθρωποι υπέθεταν ότι αυτή ακριβώς ήμουν στην πραγματική ζωή ... Επιπλέον, δεν υπήρχαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οπότε η ιστορία μου διηγούνταν μόνο από τα μέσα ενημέρωσης και τους ανθρώπους που προσπαθούσαν να πουλήσουν ιστορίες, να βγάλουν χρήματα από εμένα και να επινοήσουν ψέματα», σημειώνει η Πάρις Χίλτον.

Η ανάρτηση με τον νεογέννητο γιο της και το όνομά του

H χρυσή κληρονόμος πριν από έναν μήνα περίπου, ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι έγινε μητέρα μέσω παρένθετης μητέρας, δημοσιεύοντας ένα τρυφερό στιγμιότυπο με το χέρι του γιου της. 

Η ίδια αποκάλυψε ότι στο νοσοκομείο ήταν μόνο εκείνη, ο σύζυγός της Κάρτερ Ριμ (Carter Reum) και η παρένθετη μητέρα. Ηταν ένα μυστικό μόνο για εκείνους! Οι οικογένειές τους το έμαθαν λίγο πριν τη δημοσιοποίηση της Χίλτον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Η Πάρις Χίλτον παντρεύτηκε τον Κάρτερ Ριμ τον Νοέμβριο του 2021, σε μία εντυπωσιακή τελετή στο κτήμα του αείμνηστου παππού της στο Λος Άντζελες. Σε συνέντευξή της, στο περιοδικό «People», μίλησε ανοικτά για την επιθυμία τους ν' αποκτήσουν ένα μωρό. Όπως είχε δηλώσει, είχαν ξεκινήσει τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης στη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας. 

Σε νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Πάρις Χίλτον στο Instagram, ποζάρει με τον σύντροφό της και τον γιο της για πρώτη φορά. «Baby Phoenix. Ολόκληρος ο κόσμος μας», ήταν η ανάρτηση κάτω από τις πρώτες τους οικογενειακές φωτογραφίες, η οποία αποκάλυψε και το όνομα του γιου της, Phoenix.

 

sex tapeειδήσεις τώρααπομνημονεύματαΠάρις Χίλτον