Lifestyle|05.03.2019 00:28

MasterChef 3: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση (vid)

Newsroom

Στη δεύτερη δοκιμασία μετά τα αφροδισιακά πιάτα που κλήθηκαν να κάνουν οι παίκτες του «ΜasterChef 3», οι διαγωνιζόμενοι πρεπε να κάνουν ένα γλυκό από λευκή σοκολάτα και φρούτα.

Οι παίκτες έπρεπε να μαγειρέψουν σε ζευγάρια. Οι νικητές του καλύτερου πιάτου θα ήταν και οι δύο αρχηγοί της επόμενης ομαδικής δοκιμασίας του ριάλιτι μαγειρικής, ενώ από τα δύο χειρότερα πιάτα θα προέκυπταν οι τέσσερις που θα μαγειρέψουν προς αποχώρηση.

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη που δεν θα μαγείρευε σε αυτή τη διαδικασία, είχε το πλεονέκτημα να ορίσει τα ζευγάρια που θα μαγείρευαν μαζί. 

Τελικά, ως δύο καλύτερα πιάτα της δοκιμασίας κρίθηκαν ο Πάνος με τον Χρήστο και ο Σταμάτης με τον Γιώργο. Ωστόσο, το καλύτερο από όλα ήταν αυτό του πρώτου ζευγαριού. 

Από την άλλη, τα χειρότερα πιάτα ήταν της Γιάννας και της Ασημίνας, της Λιζ και της Ιωάννας και της Άλκηστις και της Μαρίας. Αύριο, λοιπόν, οι τέσσερις κοπέλες, οι οποίες τυγχάνει να ανήκουν στην ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. 

MasterChefMasterChef 2019