Lifestyle|10.03.2023 11:30

Cole Sprouse: «Η μητέρα μου είναι το πιο ανεύθυνο άτομο» λέει ο πρωταγωνιστής του Riverdale

Newsroom

Ο πρωταγωνιστής του «Riverdale», Κόουλ Σπράους (Cole Sprouse), βρέθηκε καλεσμένος στο «Call Her Daddy» και αποκάλυψε ότι τόσο εκείνος όσο και ο αδερφός του δέχτηκαν μεγάλη πίεση στην παιδική τους ηλικία από τους γονείς τους, για να συμμετέχουν σε διάφορα πρότζεκτ, προκειμένου να εξασφαλίσουν οικονομική σταθερότητα.

«Ο αδελφός μου και εγώ μπήκαμε στην υποκριτική όταν ήμασταν 8 μηνών από τη μητέρα μας, επειδή χρειαζόμασταν χρήματα. Ποτέ δεν πήρα την απόφαση ν' ασχοληθώ με τις τέχνες ή την υποκριτική συγκεκριμένα. Και έτσι δεν ήταν ποτέ πραγματικά το πάθος μου» δήλωσε ο ηθοποιος.

Στη συνέχεια, χαρακτήρισε τη μητέρα του ως «οικονομικά την πιο ανεύθυνη γυναίκα που υπήρξε ποτέ» λόγω προβλημάτων ψυχικής υγείας και εθισμού. Αν και ο πατέρας τους απέκτησε τελικά την πλήρη κηδεμονία των αγοριών, η μητέρα τους είχε προλάβει να ξοδέψει τα χρήματά τους από την αρχή της καριέρας τους.

 

«Όταν ο αδελφός μου και εγώ φτάσαμε στο Disney Channel, ήμασταν καλά. Ήταν ένα τεράστιο δώρο για εμάς. Ήταν, από πολλές απόψεις, μια εκπομπή που μας έσωζε τη ζωή. Μας παρείχε μια σταθερότητα, συνέπεια και ρουτίνα που πραγματικά χρειαζόμασταν ο αδελφός μου και εγώ εκείνη την εποχή» είπε και πρόσθεσε: «Ξέρω ότι υπάρχει σίγουρα δυσαρέσκεια. Υπάρχουν σίγουρα κάποια πράγματα που πρέπει να επεξεργαστώ, αλλά όχι. Αν μου δινόταν ξανά η ίδια επιλογή, μάλλον θα το έκανα ξανά». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Disneyειδήσεις τώραRiverdaleηθοποιόςpodcast