Lifestyle|05.03.2019 13:20

Λουκ Πέρι: Το Χόλιγουντ και οι σταρς του Μπεβερλι Χιλς αποχαιρετούν τον «Ντίλαν» (pics)

Newsroom

Ο ηθοποιός Λουκ Πέρι άφησε την τελευταία του πνοή χθες, Δευτέρα, σε ηλικία 52 ετών μετά από νοσηλεία για βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο ηθοποιός εισήχθη σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες την περασμένη Τετάρτη, δεν κατάφερε όμως να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή.

Ο Λουκ Πέρι έγινε γνωστός στο Χόλιγουντ μέσα από τη σειρά «Beverly Hills, 90210», ενώ τελευταία υποδυόταν τον Φρεντ Άντριους στη σειρά του Netflix, «Riverdale». Ο ηθοποιός βρισκόταν σε τεχνητό κώμα από την περασμένη Πέμπτη (28/02).

Την ίδια ημέρα, τραγική ειρωνεία, το δίκτυο Fox ανακοίνωσε το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου γυρισμάτων για το «Beverly Hills, 90210». Ο Πέρι δεν συμπεριλαμβανόταν στο καστ λόγω των άλλων επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

T

Ο Λουκ Πέρι ήταν πολύ αγαπητός στο χώρο του θεάματος και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε φίλους και συνεργάτες. Πολλοί ηθοποιοί έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν μέσω των social media. Η «Μπρέντα» Σάνεν Ντόχερτι και η «Κέλι» Τζένι Γκαρθ προτίμησαν να κάνουν δηλώσεις στο People εκφράζοντας τη βαθιά τους οδύνη για τον χαμό του Λουκ Πέρι. Η Τζένι Γκαρθ είπε: « Η καρδιά μου έχει σπάσει. Σήμαινε τόσα πολλά για όλους μας. Ήταν ένα ιδιαίτερο άτομο. Μεγάλη απώλεια».

Η 47χρονη Ντόχερτι δήλωσε ότι ξαναβρέθηκε με τον Λουκ Πέρι όταν πέρασε την περιπέτεια με τον καρκίνο του μαστού, και ότι μίλησαν για τα μελλοντικά επαγγελματικά τους σχέδια. Είπε: «Είμαι σε σοκ για τον χαμό του φίλου μου. Έχω τόσες αναμνήσεις με τον Λουκ που με κάνουν να χαμογελώ και που θα είναι για πάντα χαραγμένες στην καρδιά και στο μυαλό μου».

T

Δείτε ενδεικτικές αναρτήσεις στα social media: 

Ο συμπρωταγωνιστής του στη σειρά Beverly Hills 90210, Ίαν Ζίρινγκ:

T

O Τζέισον Πρίσλεϊ, ο Μπράντον της σειράς περιορίστηκε σε ένα «ευχαριστώ» πάνω στο τουιτ του Roz Weston:

T

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο με τον οποίο συμπρωταγωνίστησε πρόσφατα στην νέα ταινία του Ταραντίνο «Once Upon a Time in Hollywood»

Η Γκαμπριέλ της σειράς Μπέβερλι Χιλς:

T

T
Λουκ ΠέριBeverly Hills 90210Χόλιγουντθάνατος