Lifestyle|13.03.2023 07:40

Όσκαρ 2023: Έκλεψε τις εντυπώσεις η Lady Gaga - Εμφανίστηκε στη σκηνή αμακιγιάριστη, με σκισμένο τζιν και αθλητικά

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
(AP Photo/Chris Pizzello)
(AP Photo/Chris Pizzello)
(AP Photo/Chris Pizzello)
(AP Photo/Chris Pizzello)
(AP Photo/Chris Pizzello)

Η Lady Gaga αποφάσισε να κρατήσει μόνο τα ουσιώδη, να αποχωριστεί τις εκκεντρικές εμφανίσεις στις οποίες την έχουμε συνηθίσει και να χαρίσει στο κοινό μια βαθιά αισθαντική ερμηνεία του «Hold My Hand» τη βραδιά των Όσκαρ 2023.

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής, η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή για μια μοναδική ερμηνεία του Top Gun: Maverick, το οποίο ήταν υποψήφιο για το Όσκαρ καλύτερης μουσικής για κινηματογραφικές ταινίες (πρωτότυπο τραγούδι). Η υποψηφιότητα της Gaga για το κομμάτι ήταν ανάμεσα στις έξι συνολικά υποψηφιότητες της ταινίας του Tom Cruise.

Η παρουσία της Gaga και τα σκληρά φωνητικά της έρχονταν σε αντίθεση με το λιτό ντύσιμό της, που περιλάμβανε μόνο ένα μαύρο T-shirt, σκισμένο τζιν και αθλητικά παπούτσια, ενώ τραγούδησε χωρίς μακιγιάζ και έπιασε πάνω τα μαλλιά της σε ένα updo με γαλλική πλεξούδα.

Η ηθοποιός του Star Is Born έστειλε ένα εμπνευσμένο μήνυμα για την κοινότητα και την αγάπη. «Το έγραψα στο υπόγειο του σπιτιού μου. Είναι βαθιά προσωπικό τραγούδι», είπε. «Νομίζω ότι όλοι χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον. Χρειαζόμαστε πολλή αγάπη για να περπατήσουμε σε αυτή τη ζωή. Όλοι χρειαζόμαστε έναν ήρωα μερικές φορές - υπάρχουν ήρωες παντού γύρω μας σε ταπεινά μέρη. Αλλά, μπορεί να ανακαλύψετε ότι μπορείτε να γίνετε ο δικός σας ήρωας, ακόμα κι αν νιώθετε συντετριμμένοι μέσα σας».

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο εκτελεστικός παραγωγός της τελετής και υπεύθυνος τηλεοπτικής μετάδοσης Γκλεν Βάις είχε επιβεβαιώσει την είδηση ότι η Lady Gaga, η οποία είναι υποψήφια για Όσκαρ, για τέταρτη φορά, με το τραγούδι της «Hold My Hand» από την ταινία «Top Gun: Maverick», δεν θα το ερμηνεύσει ζωντανά τη βραδιά της απονομής των βραβείων, καθώς βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας «Joker: Folie a deux» .

«Προσκαλέσαμε και τους πέντε υποψηφίους. Έχουμε μια σπουδαία σχέση με την Lady Gaga και την ομάδα της. Είναι στα γυρίσματα ταινίας αυτή τη στιγμή. Εδώ, τιμάμε τη βιομηχανία κινηματογράφου και ό,τι χρειάζεται για να δημιουργηθεί μια ταινία ... Θεώρησε ότι δεν μπορεί να προετοιμάσει μια εμφάνιση του διαμετρήματος που έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε και έχει η ίδια συνηθίσει. Έτσι, δεν πρόκειται να εμφανιστεί στην τελετή» είχε δηλώσει ο Γκλεν Βάις κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

Η Lady Gaga βοήθησε φωτογράφο που έπεσε στο χαλί των Όσκαρ

Κατά τη διάρκεια της 95ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ δεν έλειψαν όμως και τα ευτράπελα.  Ένας φωτογράφος προσπάθησε να τραβήξει από κοντά το εντυπωσιακό φόρεμα της Lady Gaga για τη φετινή απονομή.

Ενώ προσπαθούσε να την προσπεράσει, σκόνταψε και έπεσε. Χωρίς δισταγμό, η Lady Gaga γύρισε γρήγορα και έτρεξε να βοηθήσει τον άνδρα να σταθεί στα πόδια του. Εκείνος, έκπληκτος από την κίνηση της διάσημης τραγουδίστριας, την κοιτά στα μάτια και της επιστρέφει ένα χαμόγελο, σε μια στιγμή που ξεχώρισε και σχολιάστηκε εκτενώς στα social media.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Top Gun Maverickειδήσεις τώραLady GagaΌσκαρ 2023Όσκαρ