Lifestyle|14.03.2023 15:40

Βασίλειος Κωστέτσος: Συγκινεί για την απώλεια της μητέρας του - «Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο»

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε ο Βασίλειος Κωστέτσος και μίλησε για τον θάνατο των γονιών του, οι οποίοι τον έχουν στιγματίσει αλλά και τις φοβίες που του έχουν δημιουργηθεί.

«Έχω ακόμα τη φοβία μη πάθω αυτά που έπαθαν οι γονείς μου. Είμαι σε εξετάσεις και αυτό το διάστημα, τη φοβία την έχω. Ψυχολογικά τέτοια προβλήματα μου έχουν μείνει και δεν ντρέπομαι να το πω. Με απασχολεί πάρα πολύ, μου έχει γίνει κάπως σαν εμμονή. Τελειώνει το ένα και μου βγαίνει ότι έχω το άλλο.

Με σόκαρε ο θάνατος. Με τον πατέρα μου, οκ… δεν ήμασταν πάρα πολύ κοντά. Η μητέρα μου όμως, επειδή ήταν εκτός από μητέρα και συνεργάτης μου, από 13-14 χρονών ταξίδευα μαζί της σε όλο το εξωτερικό. Ήταν η συνεργάτιδά μου και η μητέρα μου ταυτόχρονα. Η μάνα είναι ένα άλλο πράγμα. Κάποιες στιγμές το βάζω πίσω, μετά νομίζω ότι θα την πάρω τηλέφωνο και θα είναι στο ατελιέ, ότι δεν έχει φύγει. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πολύ δύσκολο» εξολογήθηκε ο ίδιος. 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Βασίλειος Κωστέτσος αναφέρθηκε στο ριάλιτι μόδας του STAR. «Το GNTM δεν βγάζει μοντέλα, γιατί δεν υπάρχει ένας καινούργιος Κωστέτσος, δυστυχώς. Η μόδα συνεχίζεται στο εξωτερικό, εδώ που είναι; Δεν μου έγινε ποτέ πρόταση για το GNTM και το My Style Rocks. Πολύ πιθανό κάποιοι να φοβούνται μη τους καπελώσω. Αν μου γινόταν κάποια πρόταση, δεν ξέρω αν θα πήγαινα. Το να είσαι κριτής σου ισοπεδώνει αμέσως την προηγούμενη καριέρα σου».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GNTMθάνατοςΠοιος είναι Πρωινιάτικαειδήσεις τώραΒασίλειος Κωστέτσος