Lifestyle|05.03.2019 13:21

Λουκ Πέρι: Συγκλονίζει το τελευταίο αντίο από την «Μπρέντα» Σάνεν Ντόχερτι

Newsroom

Μπρέντα και Ντίλαν. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά ζευγάρια στις αγαπημένες σειρές των 90s. Η Σάνεν Ντόχερτι αποχαιρετά τον Λουκ Πέρι, που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, σε ηλικία 52 ετών μετά από νοσηλεία για βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

«Είμαι σε σοκ. Καταρρακωμένη από την απώλεια του φίλου μου. Έχω τόσες αναμνήσεις από τον Λουκ που με κάνουν να χαμογελάω και θα είναι για πάντα εντυπωμένες στην καρδιά και το μυαλό μου. Θα μου λείψει κάθε μέρα. Κάθε λεπτό. Κάθε δευτερόλεπτο», είπε η Σάνεν Ντόχερτι στο People αποχαιρετώντας τον ηθοποιό Λουκ Πέρι.

Η 47χρονη ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι, που δίνει τα τελευταία χρόνια τη δική της μάχη με τον καρκίνο του μαστού, θυμάται την τελευταία τους συνάντηση: «Πριν από σχεδόν δυο εβδομάδες, τον Φεβρουάριο, συναντηθήκαμε με τον Λουκ για μεσημεριανό. Μπήκα και ήταν εκεί, χαμογελώντας, με την Πέννι στο κρεβατάκι της κάτω από το τραπέζι, όσο ευτυχισμένος θα μπορούσε να είναι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ και θα μου λείψει, τον Λουκ να με κοιτά με εκείνο το χαμόγελο και τον τρόπο που έλεγε «Σαν»».

Εκτός από την Ντόχερτι και άλλοι ηθοποιοί και παλιοί συνεργάτες του Πέρι έκαναν αναρτήσεις στα social media για τον θάνατό του.

 

Η Σάνεν είχε κάνει μια ανάρτηση στο Διαδίκτυο όταν ακόμα δεν πίστευε ότι το εγκεφαλικό που υπέστη ο Λουκ Πέρι θα ήταν μοιραίο.


Τραγική σύμπτωση η αναβίωση της σειράς που καθιέρωσε τον Λουκ Πέρι 

Η αναβίωση της σειράς «Beverly Hills 90210» είναι γεγονός. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του καναλιού Fοx, στη σειρά θα επανεμφανιστούν οι αρχικοί πρωταγωνιστές Τζέισον Πρίσλεϊ, Τζένι Γκαρθ, Ίαν Ζίρινγκ, Γκαμπριέλ Καρτέρις, Μπράιαν Όστιν Γκριν και Τόρι Σπέλινγκ στους ρόλους των Μπράντον, Κέλι, Στιβ, Άντρια, Ντέιβιντ και Ντόνα αντίστοιχα, οι οποίοι θα υποδυθούν «πιο έντονες εκδοχές του χαρακτήρα τους».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ξαφνικός θάνατος του Λουκ Πέρι δεν θα επηρεάσει την εξέλιξη της ιστορίας καθώς δεν είχε υπογράψει για το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα. Ο λόγος που δεν το έκανε ήταν γιατί πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Riverdale» και υποδυόταν τον πατέρα του κοκκινομάλη Άρτσι. Το ριμέικ δεν θα είναι απλώς οι νέες περιπέτειες των παλιών πρωταγωνιστών, αφού στην σειρά θα υπάρχουν ιστορίες που αφορούν τόσο τους ρόλους τους αλλά και τους ίδιους στην πραγματικότητα.

 
Λουκ ΠέριΣάνεν ΝτόχερτιBeverly Hills 90210