Lifestyle|16.03.2023 09:11

Kid Cudi: O Αμερικανός ράπερ γράφει τα απομνημονεύματά του

Newsroom

Ο Kid Cudi επιβεβαίωσε ότι έχει ξεκινήσει τη συγγραφή των απομνημονευμάτων του. Ο Αμερικανός ράπερ με ανάρτηση στο twitter ενημέρωσε τους θαυμαστές του, κοινοποιώντας με ηχογράφηση ότι έχει ήδη γράψει περίπου τέσσερα ή πέντε κεφάλαια και ανέφερε ότι διευκρίνισε ότι αναφέρεται στα παιδικά του χρόνια, την έναρξη ενασχόλησης με τη μουσική και το ενδιαφέρον του για την υποκριτική.

«Αυτό το βιβλίο ελπίζω να εμπνεύσει τους ανθρώπους, όποιον έχει ένα όνειρο και θέλει να κάνει ο,τιδήποτε, ειδικά εκείνα τα παιδιά σε μικρές πόλεις κάπου στις ΗΠΑ ή οπουδήποτε έξω στον κόσμο, σε μια άλλη χώρα, που απλά θέλουν να κάνουν κάτι σπουδαίο στη ζωή τους. Νιώθω ότι αυτό το βιβλίο θα τους δώσει την ώθηση που χρειάζονται», τόνισε.

«Αυτό το βιβλίο σίγουρα θα συνεχίσει την ίδια φόρμουλα που ξεκίνησα με τη μουσική και ελπίζω ότι θα είναι κάτι που μπορείτε να κρατήσετε μαζί σας και κάτι που μπορεί να σας καθοδηγήσει και να σας δώσει λίγη έμπνευση και λίγη ελπίδα», πρόσθεσε, ανακοινώντας ότι το βιβλίο του θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο και σε ηχητική μορφή. «Θα ακούσετε την ιστορία και τη φωνή μου», έγραψε στο twitter.

«Το να αφηγούμαι την ιστορία μου με τα δικά μου λόγια είναι τρομακτικό, αλλά νιώθω ότι πρέπει να ειπωθεί. Νιώθω ότι όλα θα έχουν λίγο περισσότερο νόημα, όπως το γιατί συναντήσατε όλοι ένα τόσο προβληματικό αγόρι στην αρχή». Τα απομνημονεύματα έρχονται μετά το άλμπουμ του ράπερ και την ταινία animation στο Netflix με τίτλο Entergalactic.

ειδήσεις τώραράπεραπομνημονεύματα