Lifestyle|20.03.2023 16:35

Η Ελένη Κοκκίδου για το τέλος από τη «Μουρμούρα»: «Νιώθω ότι τελείωσε μέσα μου καλλιτεχνικά»

Newsroom

Η επιτυχημένη κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» του Αlpha συνεχίζεται και την επόμενη σεζόν, χωρίς την Ελένη Κοκκίδου. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μίλησε για τη συγκεκριμένη απόφασή της. 

«Νιώθω ότι τελείωσε μέσα μου αυτό καλλιτεχνικά και ότι δεν θέλω να γίνει ρουτίνα. Για μένα η τηλεόραση είναι χαρά, ο,τιδήποτε κάνω είναι χαρά. Μαθαίνω πράματα πάντα, είτε κάνω ένα ραδιοφωνικό, είτε βγω να τραγουδήσω, είτε κάνω τηλεόραση, είτε κάνω θέατρο, έχω μάθει να εξελίσσομαι. Γι’ αυτό και αφιερώνω πάρα πολύ χρόνο στη δουλειά μου. Εάν πάψει να με γοητεύει πια, δεν πρέπει να το κάνω. Έρχεται κάποια στιγμή που κλείνει ένας κύκλος και το ένιωσα αυτό φέτος» είπε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, λίγο νωρίτερα, είπε για το άλλο της μισό στη σειρά: «Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Αντώνης Αντωνίου. Αυτό είναι στα χέρια της σεναριογράφου. Πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνει. Του το είχα πει από πέρσι, ότι μέχρι του χρόνου και τέλος. Εγώ υπέθετα ότι θα σταματήσει στα 10 χρόνια, αλλά αυτό δεν σταματάει ποτέ, πάει τόσο καλά που δεν σταματάει».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραAlphaΜην αρχίζεις τη ΜουρμούραΕλένη Κοκκίδου