Lifestyle|23.03.2023 12:30

Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι δηλώσεις για την σχέση του με την Όλγα Τρέμη και οι αντιδράσεις

Newsroom

Ποικίλες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει από το πρωί της Τετάρτης 22/3 οι δηλώσεις που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο περιοδικό OK! σχετικά με τη σχέση που είχε με την Όλγα Τρέμη. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!, αποκάλυψε ότι οι δυο τους είχαν ένα ειδύλλιο, όταν ο ίδιος σπούδαζε στο Μαθηματικό, εκείνη θα έδινε εξετάσεις για να μπει στο Οικονομικό της Νομικής και εκείνος της έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι της, αποκαλύπτοντας πως ήταν «ο πρώτος άνδρας της».

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε στον Μιχάλη Ροδόπουλο: «Μου γίνεται έμμονη ιδέα, αλλάζει όλη μου η ψυχοσύνθεση. Στις επόμενες δύο ημέρες, θυμάμαι τη σκηνή σαν τώρα, καθόμαστε στη βεράντα και της πιάνω το χέρι, ξέρεις λίγο συντροφικά, λίγο έτσι, και το χάιδευα με κινήσεις που θα με πέρναγε χελώνα, βραδύποδας εν πάση περιπτώσει, ίσα που της κούναγα λίγο το χέρι. Μέχρι που την αγκάλιασα και τη φίλησα. Είχαμε σχέσεις, και μάλιστα ήμουν και ο πρώτος άνδρας της Όλγας».

«Ήμουν αφελής που αποκάλυψα τη σχέση»

Αν και ο παρουσιαστής δήλωσε πως δεν γνώριζε ότι η συνέντευξη συνεχιζόταν όταν έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις, ενώ υποστήριξε επίσης, πως δεν γνώριζε καν ότι ηχογραφείται, πολλοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν με δυσπιστία. Μετά την δημοσιοποίηση της συνέντευξης, ο παρουσιαστής τοποθετήθηκε σχετικά, στον τηλεοπτικό αέρα μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα». Η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε, γιατί προχώρησε σε αυτές τις δηλώσεις, εκθέτοντας πιθανώς την δημοσιογράφο.

Τότε η παρουσιάστρια του απάντησε: «Έπαθα σοκ, ξέρεις πόσο σε αγαπάω, με έχεις προστατεύσει πολλές φορές, σέβεσαι τις γυναίκες. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είπες κάτι τέτοιο».

«Με αυτόν τον συμπαθέστατο δημοσιογράφο που μου πήρε τη συνέντευξη, έχει ένα ταλέντο. Κάναμε μια κουβέντα στην αρχή, δεν ήξερα ότι με ηχογραφεί και τέλειωσε η συνέντευξή μας και στο τέλος μου έθεσε ένα τέτοιο ερώτημα. Καταρχήν αυτά που γράφει είναι ακριβή, δεν άλλαξε κάτι. Νόμιζα ότι μιλάμε οι δυο μας, γιατί μου λέει ξέρω ότι είχες σχέσεις και μέσα από αυτόν τον διάλογο του είπα την ιστορία. Ένιωθα ότι αυτό ήταν εκτός συνεντεύξεως. Γιατί δεν δικαιούμαι ότι αυτά τα πράγματα να τα πω» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η απάντηση του δημοσιογράφου που πήρε τη συνέντευξη στον Μικρούτσικο

Ο δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη στον Ανδρέα Μικρούτσικο μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε τοποθετήθηκε επί του θέματος: «Λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε για τη #viral συνέντευξη στο νέο τεύχος του OK! Magazine Greece που κυκλοφόρησε χθες Τετάρτη στα περίπτερα... Ούτε μιλήσαμε ιδιωτικά με τον #ΑνδρέαΜικρούτσικο, ούτε διανοήθηκα να τον παγιδεύσω δημοσιεύοντας off the record δηλώσεις του (για την ακρίβεια η περίφημη τελευταία ερώτηση ήταν «Ανδρέα, όντως έκανες ιδαίτερα στην #ΌλγαΤρέμη; », αγνοώντας την προσωπική σχέση τους που μου αποκάλυψε) και επιπλέον, δεν νομίζω ότι πλέον πρέπει να αυτοσυστηθώ ξανά. Η πιάτσα είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε. Το τηλεφώνημα από τον Ανδρέα μετά τα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής #SuperKaterina, κατέληξε με πολλά γέλια και πειράγματα ότι θα ακολουθήσει εξίσου ηχηρό sequel. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους εισαγγελείς των social media που εντόπισαν τον νέο κατηγορούμενο».

 

Ελεονώρα Μελέτη: «Και μεταξύ τους να το έλεγαν, είναι κακό κουτσομπολιό»

Οι δηλώσεις του σχολίαστηκαν το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Όπως είπε η Ελεονώρα Μελέτη: «Νιώθω ότι γίνεται χειρότερο. Χειρότερο. Δεν δικαιολογείται. Μπορεί όντως να γίνει μια ατυχία, αν και θεωρώ ότι ανάμεσα σε δύο έμπειρους ανθρώπους όπως είναι ο κύριος Μικρούτσικος και ο κύριος Ροδόπουλος, αποκλείεται να συμβεί. Και μεταξύ τους να το έλεγαν, είναι κακό κουτσομπολιό αυτό που έχει γίνει».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, αν η ίδια ήταν στη θέση της Όλγας Τρέμη, θα ενοχλούνταν πολύ με αυτή τη συζήτηση. «Εμένα θα με έθιγε πάρα πολύ να ξέρω ότι υπήρχαν δύο άντρες που μιλούσαν για μένα και τον τρόπο που με γνώρισαν, που με προσέγγισαν, που συναναστραφήκαμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δανάη Μπάρκα: «Νομίζω πως θα σωριαζόμουν»

Η Δανάη Μπάρκα τοποθετήθηκε επί του θέματος, μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου και προβλήθηκαν οι δηλώσεις του. Όπως ανέφερε, η ίδια τρέμει στην ιδέα, κάποιος από το παρελθόν της να κάνει μια τέτοια αποκάλυψη για εκείνη, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

«Αν αποστασιοποιηθούμε από τα πρόσωπα και ξεχάσουμε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι μια σπουδαία ύπαρξη της ελληνικής τηλεόρασης, που έχει αλλάξει τα πράγματα και έχει χαρίσει γέλια και χαρές στο κοινό, αν ξεχάσουμε και ποια είναι η κυρία Τρέμη που φαντάζομαι ότι τώρα θα τρέμει, νομίζω ότι πρέπει να το δούμε σαν κοινωνικό φαινόμενο την έκθεση πραγμάτων, χωρίς τη συγκατάθεση και των δύο. Δηλαδή αν ο μεν είχε τηλεφωνήσει στη δε και είχε πει "μπορώ να το πω;", δεν μας πέφτει λόγος. Αν δηλαδή υπάρχει η συγκατάθεση», δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Aναφερόμενη στη συνέχεια, στο ενδεχόμενο να τύχαινε κάτι παρόμοιο στην ίδια, είπε: «Αν δεν υπάρχει η συγκατάθεση νομίζω, κατά τη γνώμη μου, θα μπορούσε να μην την ονοματίσει, αν ήθελε να περιγράψει έναν έρωτα και μια γνωριμία. Δηλαδή εγώ τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί κάποιος άνθρωπος από το παρελθόν μου -ή εγώ να το κάνω σε κάποιον άνθρωπο που μπορεί να είναι αναγνωρίσιμος, που έχουν υπάρξει αναγνωρίσιμοι άνθρωποι χωρίς να μαθευτεί στη ζωή μου-, είτε για λίγο καιρό είτε για πιο πολύ, να βγει αυτή τη στιγμή και να περιγράψει πράγματα που μπορεί να είχαμε ζήσει μαζί, χωρίς εγώ να το ξέρω. Νομίζω πως θα σωριαζόμουν».

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε κι εκείνος τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου, αλλά και τον ισχυρισμό του στη συνέχεια, ότι δεν γνώριζε πως η συνέντευξή του συνεχίζεται.

«Τώρα έχω να κάνω κάποιες ερωτήσεις. Το "ΟΚ!" σε ποιον ανήκει; Στον Κοκλώνη. Η εκπομπή ποιανής παραγωγή είναι; Κοκλώνη, Barking Well. Ο Ανδρέας δουλεύει για τον; Barking Well. Θα ρωτούσες ποτέ εσύ "δώσε μου τη συνέντευξη;". Είναι στην ίδια εταιρεία ρε παιδιά, δεν μπορεί να τον προστατεύσει; Ή δεν κατάλαβε ο άνθρωπος ο άλλος ότι δεν ήθελε ο Αντρέας να μπουν»; Το πήρε πάνω του, αφού έβρισε όλο το πάνελ, την Κατερίνα και την εκπομπή. Μπράβο στον Ανδρέα, το χειρίστηκε πολύ ωραία. Ωραίο ζευγάρι θα ήταν», σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς.

Η ανάρτηση της Έλενας Χριστοπούλου και η οργισμένη αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου

Η Έλενα Χριστοπούλου, έκανε ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Αν ήμουν στην θέση της, θα ήμουν η Όλγα Τρέ(μει). Κανιβαλισμός».

Η Έλενα Χριστοπούλου είπε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή : «Διαφωνώ με το twitter και με πολλά πράγματα που έχουν γραφτεί, γιατί έγραψαν ‘πώς εκθέτεις έτσι μία γυναίκα;’ . Μία μεγάλη σοβαρή γυναίκα. Είναι μία γυναίκα που αν θέλει να πει κάτι για τον προσωπικό ερωτικό της βίο, μπορεί μόνη της να πει κάτι αν θέλει. Δεν ξέρω ποιον βοηθάει, τι κέρδος υπάρχει. Δεν νομίζω να αισθάνεται και πολύ ωραία η Όλγα Τρέμη με αυτό που έχει συμβεί ξαφνικά.

Εμείς, με ένα Survivor και ένα Μάριο Πρίαμο και πώς έχει φερθεί στην Ελευθερία Ελευθερίου και στην Καρολίνα, σχολιάζουμε όλες οι εκπομπές πόσο απάνθρωπος είναι και ξαφνικά έρχεται ο κ. Μικρούτσικος που έχει πάρει θέση κατά άλλων ανδρών και κάνει το χειρότερο. Αδειάζει έναν άνθρωπο. Με ποιο savoir vivre που επιτρέπει σε έναν άνδρα, όποιος κι αν είναι αυτός, να εκθέσει έτσι μία γυναίκα».

Εμφανώς εκνευρισμένος με όσα ακούστηκαν ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε εκτενή αναφορά στην τοποθέτηση της Έλενας Χριστοπούλου που χαρακτήρισε «κανιβαλισμό» τα όσα είπε ο ίδιος στη συνέντευξή του. Χαρακτηριστικά, ο Ανδρέας Μικρούτσικος την αποκάλεσε «τοξική», λέγοντας πως κανιβαλισμός δεν είναι όσα είπε αυτός αλλά το «πλυντήριο» που προσπαθεί να κάνει εκείνη.

«Το να βγαίνει επωνύμως, προσωπικά, έχοντας θέση στην τηλεόραση, και να μιλά για κανιβαλισμό η κυρία Χριστοπούλου, καννιβαλισμός είναι το πλυντήριο που κάνει απέναντι σε αυτά που είπα στον Άρη Πορτοσάλτε, κανιβαλισμός είναι το πλυντήριο που κάνει για το Love Island και το πελατάκι της την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, κανιβαλισμός είναι αυτά που έβγαινε στην τηλεόραση και τσακωνόταν με τον άντρα της και τα δικαστήρια.

Η κυρία Χριστοπούλου που θέλει μάλλον να γίνει σιδηρά κυρία του ΣΚΑΪ και τον υπερασπίζεται, να ξέρετε ότι δε θα τη ρίξετε την κυρία Κουτσαφτάκη, θα μείνετε κυρία Χριστοπούλου, δηλαδή ένας τοξικός άνθρωπος. Έχω ένα ρητό, καλύτερα να κοιμάμαι με μια αρκούδα παρά να συναναστρέφομαι με τοξικούς ανθρώπους» πρόσθεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανδρέας Μικρούτσικοςειδήσεις τώραΌλγα Τρέμη