Lifestyle|24.03.2023 10:52

Tom Cruise: Ο ηθοποιός δεν έχει καμία σχέση με την κόρη του Suri από το 2013

Newsroom

Ο Τομ Kρουζ (Tom Cruise) φέρεται να μην έχει καμία σχέση με την κόρη του Suri από το 2013, τη χρονιά που πήρε διαζύγιό από την Κέιτι Χολμς (Katie Holmes). Δημοσιευμα της Daily Mail αναφέρει ότι ο διάσημος ηθοποιός δεν έχει καμία σχέση με τη ζωή της κόρης του Suri ενώ η ίδια ετοιμάζεται να κάνει αίτηση στο κολέγιο.

Η 16χρονη κόρη της Katie Holmes και του Tom λέγεται ότι έχει ήδη κάνει αίτηση σε κολέγια αλλά χωρίς τη βοήθεια του πατέρα της λόγω της ανύπαρκτης σχέσης τους. Η Suri, η οποία γίνεται 17 ετών τον επόμενο μήνα, σκέφτεται το μέλλον της, το οποίο πιθανώς περιλαμβάνει τη φοίτηση σε κολέγιο μόδας στη Νέα Υόρκη.

Η Katie συμμετέχει σε μεγάλο βαθμό στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, καθώς βοηθάει την κόρη της να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της. Ωστόσο, ο Tom έχει αποξενωθεί από την κόρη του από το 2013, ένα χρόνο μετά το διαζύγιό του με την Katie. Δημοσίευμα στη Daily Mail ανέφερε ότι η Suri και ο Tom δεν διατηρούν καμία επικοινωνία μεταξύ τους.

Μια πηγή δήλωσε: «Η Suri δεν αναγνωρίζει πια τον πατέρα της και δεν έχει περάσει χρόνο μαζί του εδώ και μια δεκαετία. Δεν πηγαίνει να δει τις ταινίες του και δεν έχει κανένα ρόλο στη ζωή της».

Παρόλα αυτά, ο Tom θα πληρώσει τα έξοδα των σπουδών της κόρης του σύμφωνα με τη συμφωνία του διαζυγίου. Σύμφωνα με τα έγγραφα του διαζυγίου τους, ο Tom συμφώνησε να πληρώνει στην Katie 400.000 δολάρια κάθε μήνα μέχρι η Suri να γίνει 18 ετών. Ο Tom συμφώνησε επίσης να πληρώσει όλα τα έξοδα της Suri, συμπεριλαμβανομένων των «ιατρικών, οδοντιατρικών, ασφαλιστικών, εκπαιδευτικών, κολεγιακών και άλλων εξωσχολικών εξόδων».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι πιθανό η Suri να συνεχίσει να σπουδάζει μόδα στη Νέα Υόρκη και θα επιλέξει να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο Fordham. «Η Suri κάνει αίτηση σε σχολές παντού. [Η Katie] θέλει πραγματικά να μείνει στη Νέα Υόρκη, ώστε να είναι κοντά η μία στην άλλη. Η Katie είναι πολύ περήφανη γι' αυτήν, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά υπερπροστατευτική», ανέφερε η πηγή.

Όταν η Katie και ο Tom έβαλαν τέλος στη σχέση τους, αναφέρθηκε ότι η Katie είχε επιλέξει να τερματίσει το γάμο του ζευγαριού λόγω φόβων ότι η κόρη της θα ανατραφεί ως σαϊεντολόγος - η θρησκεία την οποια ασπάζεται ο Tom. Η απόφαση της Katie να εγκαταλείψει τη θρησκεία και το γάμο προκάλεσε ρήξη μεταξύ του πρώην ζευγαριού, η οποία στην αποξένωση του Tom και της Suri.

Κέιτι Χολμςκόρηειδήσεις τώραΤομ Κρουζ