Lifestyle|25.03.2023 13:55

Μάκης Καψάλης: Έμφραγμα υπέστη ο γνωστός τραγουδιστής - Ποια η κατάσταση της υγείας του

Newsroom

Με ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο τραγουδιστής Μάκης Καψάλης αποκάλυψε ότι υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου, χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Αγαπημένα φιλαράκια. Ο Θεός μου χάρισε τη ζωή, διότι έχω ακόμα να δώσω χαρά, θετική ενέργεια και αγάπη. Επειδή όλοι με ρωτάνε και ευχαριστώ για την αγάπη τους. Έπαθα έμφραγμα μυοκαρδίου, έκανα επέμβαση και τώρα με την βοήθεια του Θεού και των γιατρών – νοσηλευτών αναρρώνω. Όλα καλά. Να "κρατάτε γερά" και να χαμογελάτε. Σας ευχαριστώ ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου όλους για το τόσο ενδιαφέρον που δεν το περίμενα. Σ' ένα μήνα έρχομαι δυνατότερος με νέα καρδιά μεγαλύτερη, καθαρή και γεμάτη αγάπη για όλους».

 

Ποιος είναι ο Μάκης Καψάλης

Ο Μάκης Καψάλης γεννήθηκε στην Λάρισα το 1983, μέχρι τα έξι του μεγάλωσε στον Αμπελώνα και μετά πήγε Θεσσαλονίκη. Εδώ και χρόνια ζει στη Λάρισα, όπου και εργάζεται εκεί. Στην αρχή ξεκίνησε σαν σερβιτόρος – μπάρμαν στη Θεσσαλονίκη. Εκεί συνάντησε έναν μαέστρο που θα ξεκινούσε στην Κατερίνη στα «Αστέρια» και ο εργοδότης του, τον πρότεινε για οντισιόν, γιατί γνώριζε ότι του άρεσε να τραγουδάει και θεωρούσε ότι έχει ωραία φωνή.

Κρατάει από μουσική οικογένεια, έξι - επτα αδέρφια οι παππούδες του, με το ψευδώνυμο «Καραμπατάκης» έχει βγει και βιβλίο γι'αυτούς, ήταν στιχουργοί - συνθέτες του Καζατζίδη, ο θείος του Λευτέρης ήταν στιχουργός του Καρρά, η γιαγιά του τραγουδίστρια, ο πάτέρας του, ο αδερφός του και αυτός επίσης καλλιτέχνες - μουσικοί, έτσι και είχε σε μεγάλο βαθμό το καλλιτεχνικό μικρόβιο.

Ο ίδιος έχει γράψει τα μουσικά κομμάτια «Έγκλημα», «Σ΄αγαπάω πάνω απ’ όλα», «Εντάξει τα λέμε», το ντουέτο με τη Μαρία Μπέλλου και άλλα πολλά. Όλα υπάρχουν στο YouTube στο επίσημο κανάλι του. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

τραγουδιστήςέμφραγμαειδήσεις τώραΛάρισανοσοκομείο