Lifestyle|26.03.2023 11:37

Daniel Radcliffe: Ο πρωταγωνιστής του Harry Potter θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς

Newsroom

Ο ηθοποιός Ντάνιελ Ράντκλιφ (Daniel Radcliffe) θα γίνει σε λίγους μήνες πατέρας. Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο 33χρονος καλλιτέχνης, αναρτώντας στον λογαριασμό στο Ιnstagram δύο φωτογραφίες με την σύντροφό του, Έριν Νταρκ. «In the making» έγραψε στη λεζάντα με μερικά #hashtag που παραπέμπουν σε γονείς και οικογένεια.

«Είναι απόλυτα ενθουσιασμένοι και ανυπομονούν να γίνουν μια τριμελής οικογένεια» δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στη Mirror. «Το είπαν πρόσφατα στις οικογένειες και τους φίλους τους. Είναι μια απίστευτα συναρπαστική στιγμή» πρόσθεσε.

 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Kill Your Darlings». Πρώτη επίσημη εμφάνιση έκαναν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance το 2013, όπου έκαναν την προώθηση της ταινίας. Μία από τις πρώτες τους σκηνές ήταν άκρως… αποκαλυπτική, αφού η ηρωίδα που υποδυόταν η Νταρκ έκανε στοματικό σεξ στον ήρωα που υποδυόταν ο Ράντκλιφ, μέσα σε μια βιβλιοθήκη. Γι’ αυτό τον λόγο και ο 33χρονος δήλωσε ότι τη θεωρεί μια «γλυκιά ανάμνηση» της γνωριμίας τους.

«Θα είναι μια ιστορία που θα έχουμε να λέμε μια μέρα στα παιδιά μας. Οι χαρακτήρες που υποδυόμασταν γνωρίστηκαν και άρχισαν να φλερτάρουν μεταξύ τους, επομένως υπάρχει αυτή η γλυκιά ανάμνηση της δικής μας πρώτης γνωριμίας» είχε δηλώσει ο ίδιος στην εκπομπή «Couch surfing» του People TV.

Η εξάρτηση από το ποτό και η απίστευτη περιουσία του

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ έχει γεννηθεί στο Δυτικό Λονδίνο, στην Αγγλία. Είναι το μοναχοπαίδι του Άλαν Τζορτζ Ράντκλιφ (Alan George Ράντκλιφ), ο οποίος είναι ένας εκπρόσωπος έργων λογοτεχνίας, και της Μάρσια Ζανίν Γκρέσαμ (Marcia Jeannine Gresham), η οποία είναι εκπρόσωπος ηθοποιών όπου αναμείχθηκε σε διάφορες ταινίες για το BBC, συμπεριλαμβανομένου «The Inspector Lynley Mysteries» και «Walk Away and I Stumble». Ο πατέρας του κατάγεται από εύπορη οικογένειά, η οποία προέρχεται από το Μπανμπρίτζ, της Βόρειας Ιρλανδίας.

Ο Ράντκλιφ έγινε κυρίως γνωστός για τον ρόλο του ως Χάρι Πότερ στην ομώνυμη σειρά ταινιών. Σε παλιότερες δηλώσεις του έχει αποκαλύψει ότι την περίοδο που βρισκόταν στο επί­κεντρο της δημοσιότητας ένιωθε ενοχές για την «παράλο­γη» επιτυχία του. Η διεθνής αναγνωρισιμότητα και η περιουσία ύψους 100.000.000 ευρώ που του απέφεραν ήταν αρχικά ό,τι καλύτερο μπορούσε να ονειρευτεί, όμως στην πορεία εξελίχτηκαν σε βρα­χνά για τον νεαρό τότε ηθοποιό, ο οποίος μην μπορώντας να δια­χειριστεί τη φήμη του στράφηκε στο αλκοόλ.

«Υπήρξα τρελά τυ­χερός και πιστεύω ότι έχω μέσα μου ένα αίσθημα ενοχής για το γεγονός ότι μου συνέβη κάτι τό­σο εκπληκτικό όταν ήμουν τόσο νέος» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξη του. «Άρχισα να πίνω πολύ προς το τέλος του Πότερ και αφότου τελείωσε. Ήταν πανικός. Δεν ήξερα τι θα έκανα μετά και δεν ένιωθα άνετα με τον εαυ­τό μου» πρόσθεσε. Ο ταλαντούχος ηθοποιός κατάφερε να κό­ψει το ποτό το 2010 και αισθάνε­ται, όπως λέει, απόλυτα ευτυχής γι' αυτό.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ ως «Γουίρντ Αλ» Γιάνκοβιτς

O Ντάνιελ Ράντκλιφ μεταμορφώνεται στον κωμικό τραγουδιστή «Γουίρντ Αλ» Γιάνκοβιτς στη νέα ταινία «Weird: The Al Yankovic Story» του Έρικ Άπελ. Στο έργο, επίσης, πρωταγωνιστούν οι Κουίντα Μπράνσον, Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, Ρέιν Γουίλσον, Τζούλιαν Νίκολσον και Τόμπι Χους.

«Μεγαλωμένος συμβατικά, σε μια οικογένεια όπου το να παίζεις ακορντεόν ήταν αμαρτία, ο Al επαναστάτησε και έκανε πραγματικότητα το όνειρό του ν' αλλάζει τους στίχους σε παγκοσμίου φήμης τραγούδια» γράφει η σύνοψη της ταινίας. «Πετυχημένος και σύμβολο του σεξ, ο Αλ ζει με υπερβολές και εμπλέκεται σε ένα διαβόητο ειδύλλιο που σχεδόν τον καταστρέφει».

«Το να φοράω το χαβανέζικο πουκάμισο είναι μια τεράστια ευθύνη»

«Το να φοράω το χαβανέζικο πουκάμισο είναι μια τεράστια ευθύνη που δεν την παίρνω ελαφρά» είχε δηλώσει στις αρχές του περασμένου έτους ο Ράντκλιφ στο περιοδικό People, «και είναι τιμή μου να μοιραστώ επιτέλους με τον κόσμο την απολύτως 100 τοις εκατό αδιαμφισβήτητα αληθινή ιστορία της διεφθαρμένης και σκανδαλώδους ζωής του Weird Al».

ηθοποιόςπατέραςπαιδίΝτάνιελ Ράντκλιφεγκυμοσύνηειδήσεις τώρα