Lifestyle|06.03.2019 16:56

Τα δάκρυα του Ρ. Κέλι για τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης (vid)

Newsroom

Ο σταρ της R&B, Ρόμπερτ Κέλι, αφέθηκε ελεύθερος την περασμένη βδομάδα, αφού κατέβαλε εγγύηση και δήλωσε αθώος στις κατηγορίες ότι κακοποίησε σεξουαλικά τέσσερα θύματα, μεταξύ των οποίων τρεις ανήλικες γυναίκες.

Ο διάσημος τραγουδιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CBS News ανέφερε: ««Θα έπρεπε να είμαι ηλίθιος για να κάνω αυτά που λένε. Είναι χαζό, σκεφτείτε το για λίγο λογικά! Ξεχάστε πώς νιώθετε για μένα. Μπορείτε να με αγαπάμε ή να με μισείτε, όμως χρησιμοποιήστε την λογική σας. Πόσο βλάκας θα έπρεπε να είμαι, με το τρελό παρελθόν μου και όλα όσα έχω περάσει, για να κάνω όσα με κατηγορούν; Θα έπρεπε να είμαι ένα τέρας για να κρατώ κορίτσια αιχμάλωτα παρά τη θέλησή τους, να τα αλυσοδένω και να τα κρατάω νηστικά!». 

T

Τα περιστατικά για τα οποία κατηγορείται ο μουσικός ξεκινούν από το 1998 και αφορούν ανήλικα κορίτσια. Το ένα από αυτά μάλιστα ήταν μόλις 13 ετών. Τα θύματα και οι οικογένειές τους κατηγορούν τον Ρόμπερτ Κέλι ότι κρατούσε αιχμάλωτες τις έφηβες σε ένα περιβάλλον, όπου βιάζονταν και κακοποιούνταν κι ότι υπέβαλε τα θύματά του σε σεξουαλική και σωματική βία, επί καθημερινής βάσης. 

T
σεξουαλική κακοποίησηΡόμπερτ Κέλι