Lifestyle|01.04.2023 17:27

Σπύρος Δημητρίου: «Γίνεται να ξε-ερωτευτείς, όχι να ξε-αγαπήσεις», λέει για το διαζύγιο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Newsroom

Οριστικοί τίτλοι τέλους έπεσαν στον γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίουέπειτα από περίπου 2,5 χρόνια. Τους τελευταίους μήνες, υπήρχε έντονη φημολογία γύρω από τη σχέση τους και τον Φεβρουάριο ο Γιάννης Ζουγανέλης, πατέρας της Ελεωνόρας Ζουγανέλη επιβεβαίωσε τον χωρισμό της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου, περιοριζόμενος με το να πει ότι η κόρη του είναι μια χαρά.

Μιλώντας για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του από την τραγουδίστρια, ο δικηγόρος μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου»: «Τώρα δυστυχώς είναι ο κανόνας, αυτό εμένα με στεναχωρεί γιατί έπεσα και εγώ στον κανόνα ότι παντρεύονται όλοι και χωρίζουν. Συμβαίνει και πιο γρήγορα έχει υπάρξει και πιο αργά. Πάντως κρατάω ότι γίνεται να ξε-ερωτευτείς αλλά όχι να ξε-αγαπήσεις».

Ο Σπύρος Δημητρίου τόνισε πως: «Διατηρώ άριστες σχέσεις, είναι μια σούπερσταρ υπερταλαντούχα που τη θαυμάζω ακόμα πολύ και θα συνεχίσω να την επισκέπτομαι και στις συναυλίες της. Τη θαυμάζω όντωςως καλλιτέχνη πάρα πολύ. Τώρα προσωπικά είχαμε κάποια θέματα και δεν προχώρησε...».

«Πάντα φταίνε και οι δύο και πάντα και οι δύο κάνουν την αυτοκριτική τους, φαντάζομαι, αλλά τώρα στις συναισθηματικές σχέσεις δεν μπορεί να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν είχα συγκατοικήσει καν πριν το γάμο, οπότε τα έκανα όλα μαζί» συμπλήρωσε.

Η πρώτη συνάντηση και η γνωριμία του ζευγαριού

Σε μπαρ στο Χαλάνδρι έγινε η πρώτη συνάντηση και η πρώτη γνωριμία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου. Ο δικηγόρος πήγε να συναντήσει την καλή του φίλη, Σάννυ Μπαλτζή που τον κάλεσε στο μαγαζί που διατηρεί στην περιοχή. Μαζί της όμως βρισκόταν εκεί και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Πέρασαν σχεδόν όλο το βράδυ μαζί κουβεντιάζοντας και την επομένη ξανασυναντήθηκαν, μέχρι που έφυγαν παρέα για τις διακοπές τους στα Κουφονήσια. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον Οκτώβριο του 2020 στις Σπέτσες, μόλις λίγους μήνες μετά τη σύναψη της σχέσης του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

διαζύγιοειδήσεις τώραΕλεωνόρα ΖουγανέληΣπύρος Δημητρίου