Μάρκος Σεφερλής: Επιβεβαιώνει τη μήνυση που έκανε στην Ακρίτα
NewsroomΤην άποψή της για τη συμμετοχή του Μάρκου Σεφερλή από την παράσταση «Ζητείται Ψεύτης», η οποία εντέλει ματαιώθηκε, σχολίασε με τον δικό της τρόπο, μέσα από τη στήλη της στα «ΝΕΑ» η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα.
Όπως ανέφερε στο κείμενό της, δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο η θεατρική επιχείρηση θέλησε να ρίξει τόσο χαμηλά το επίπεδο και να συνεργαστεί με τον πρωταγωνιστή των επιθεωρήσεων. Στη συνέχεια, ο Μάρκος Σεφερλής άστραψε και βρόντηξε.
Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για το παρασκήνιο της ακύρωσης της παράστασης «Ζητείται Ψεύτης». Ο δημοφιλής ηθοποιός ξεσπασε για τα όσα έχουν ειπωθεί γύρω από το όνομά του και τόνισε ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά της Έλενας Ακρίτα, για το κείμενο που έγραψε σχετικά με εκείνον.
Το πρωί της Τετάρτης (6/3), μέσα από την πρωινή εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» προβλήθηκε ένα μέρος της συνέντευξης του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά από το περιοδικό «OK!», όπου, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός επιβεβαίωσε πως κατέθεσε μήνυση εναντίον της γνωστής δημοσιογράφου.
«Αυτό έχει γίνει. Όταν λέω κάτι, το εννοώ. Δεν λέω λόγια του αέρα, ούτε θα πω μια κουβέντα για να δημιουργήσω εντυπώσεις. Όταν λέω κάτι, το κάνω και είμαι απόλυτα σίγουρος για την επιλογή μου», δήλωσε ο ίδιος.
- Από το διαμέρισμα των ηλικιωμένων η διαρροή φυσικού αερίου που προκάλεσε την έκρηξη στην Πλάκα - Τι βρήκε η ΔΑΕΕ
- Άλλαξε την κατάθεσή της νοσηλεύτρια του ιατρείου για τον θάνατο του Μαζωνάκη - «Κάρφωσε» τους γιατρούς
- «Κρατήστε γερά»: Η 87χρονη Μαρικάρμεν προτρέπει τους διαδηλωτές στην Ισπανία
- Εντυπωσιακή ανακάλυψη: Επιστήμονες εντόπισαν πως ο καρκίνος χτίζει δική του «φωλιά» μέσα στον εγκέφαλο