Lifestyle|06.03.2019 19:18

Έρχεται το remake της «Πολυκατοικίας» στον ΣΚΑΪ

Newsroom

Για αρκετές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης που μεσουρανούσαν στο παρελθόν έχουν γραφτεί και ακουστεί φήμες ότι πρόκειται να επιστρέψουν στην μικρή οθόνη. 

Μετά την επιστροφή του «Σ’ αγαπώ Μ’ αγαπάς» στο Youtube της Cosmote, του «Λόγω Τιμής» και του «Κόκκινου Δωματίου» στον ΣΚΑΪ, αλλά και αυτή του «Καφέ της Χαράς» του ΑΝΤ1 άλλη μια σειρά επιστρέφει. 

Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ethnos.gr, μια από τις σειρές που θα επιστρέψει από το παρελθόν θα είναι και η «Πολυκατοικία». Η κωμική σειρά θα μεταδοθεί από το κανάλι του Φαλήρου με καινούργια επεισόδια και νέους ήρωες. 

Η φετινή χρονιά, ομολογουμένως, δεν είναι πολύ καλή για το κανάλι του Φαλήρου, που βλέπει τα νούμερα τηλεθέασης συνεχώς να πέφτουν. Τα δύο δυνατά χαρτιά του σταθμού, τα ριάλιτι, «Survivor» και «Power of love» δεν επέφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα και οι ιθύνοντες έχουν προβληματιστεί τόσο, που ψάχνουν εναγωνίως λύσεις μήπως μπορέσουν να σώσουν την κατάσταση.

Ωστόσο, αυτό έχει ως αποτέλεσμα, το ΣΚΑΪ να κάνει στροφή στη μυθοπλασία, φιλοξενώντας αρκετές παλιές σειρές που μεσουράνησαν τη δεκαετία του '90. 

ΣΚΑΪπολυκατοικίαremakeMEGA