Lifestyle|06.04.2023 21:39

Διαζύγιο «βόμβα» στην παγκόσμια σόουμπιζ: Ο Vincent Cassel διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της 26χρονης συζύγου του

Newsroom

Ο Γάλλος ηθοποιός Βενσάν Κασέλ διέγραψε ξαφνικά όλες τις φωτογραφίες του μοντέλου συζύγου του Τίνα Κουνάκεϊ από το Instagram του - εν μέσω οργισμένων εικασιών ότι το ζευγάρι χώρισε μετά από πέντε χρόνια γάμου.   

Ο 56χρονος - ο οποίος είναι γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες Ocean's Twelve και Black Swan - ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την Τίνα, 26 ετών, το 2018, δύο χρόνια αφότου συνδέθηκαν για πρώτη φορά, και καλωσόρισαν μια κόρη, την Amazonie, τον Απρίλιο του 2019.

Ωστόσο, μια πηγή δήλωσε στη DailyMail ότι το ζευγάρι οδεύει προς διαζύγιο, λέγοντας: «Χώρισαν πριν από εβδομάδες. Η Τίνα είναι συντετριμμένη».

Ενώ οι εκπρόσωποι του Vincent και της Tina δεν απάντησαν σε αιτήματα για σχόλια, οι λογαριασμοί του ηθοποιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μιλούν για τη σχέση του ζευγαριού - με τον αστέρα να αφαιρεί κάθε ίχνος της συζύγου του από τον λογαριασμό του στο Instagram τις τελευταίες ημέρες.

Οι αγαπημένες φωτογραφίες του ζευγαριού, οι οποίες προηγουμένως γέμιζαν τον λογαριασμό του Vincent, έχουν εξαφανιστεί όλες.

Επιπλέον, ο Vincent δεν ανέβασε τίποτα που να θυμίζει τα γενέθλια της Tina χθες - παρά το γεγονός ότι το μοντέλο ξαναδημοσίευσε πολλαπλές ευχές από τους φίλους της στο δικό της λογαριασμό.

Ούτε η Τίνα ούτε ο Βίνσεντ έχουν απαντήσει δημοσίως στις αυξανόμενες εικασίες μεταξύ των ακολούθων τους σχετικά με την κατάσταση του γάμου τους - ωστόσο και οι δύο συνέχισαν να μοιράζονται τακτικές ενημερώσεις για τη δουλειά τους στους λογαριασμούς τους τις τελευταίες εβδομάδες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραδιαζύγιοΒενσάν Κασέλχωρισμός