Lifestyle|07.04.2023 10:10

Τζέιμς Κόρντεν: Τηλεοπτικός σκηνοθέτης τον χαρακτήρισε ως τον «πιο δύσκολο και αντιπαθητικό παρουσιαστή»

Newsroom

Τηλεοπτικός σκηνοθέτης χαρακτήρισε τον Τζέιμς Κόρντεν ως τον «πιο δύσκολο και αντιπαθητικό παρουσιαστή» με τον οποίο έχει συνεργαστεί ποτέ.

Ο Κρεγκ Ντάνκαν – ο οποίος συνεργάστηκε με τον κωμικό το 2013, με βίντεο στο YouTube μοιράστηκε την εμπειρία του από τη συνύπαρξη με τον Τζέιμς Κόρντεν στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «A League Of Their Own».

Όπως περιγράφεται λεπτομερώς στο βίντεο, ο Ντάνκαν ανέλαβε να σκηνοθετήσει τον Κόρντεν, καθώς και τους Φρέντι Φλίντοφ, Τζέιμι Ρέντναπ και Τζακ Γουάιτχολ, για ένα επεισόδιο της σειράς - μια πρόκληση σε στυλ Masterchef έξω από το στούντιο.

«Ο πιο δύσκολος και αντιπαθητικός παρουσιαστής με τον οποίο έχω συνεργαστεί ποτέ ήταν ο Τζέιμς Κόρντεν» ανέφερε στην αρχή του βίντεο. «Με ρώτησε η εταιρεία παραγωγής του [αν] ήμουν διατεθειμένος να σκηνοθετήσω μια πρόκληση που θα ήταν μέρος της εκπομπής τους «A League of Their Own». Ήταν η έβδομη σεζόν, το τρίτο επεισόδιο και δεν θα το ξεχάσω ποτέ» τόνισε.

Ο Ντάνκαν εξήγησε ότι αργότερα του ζήτησαν να πάει και να δει μια πρόβα της σειράς για να εξοικειωθεί περισσότερο με το στυλ του Τζέιμς Κόρντεν. «Ήταν ένα σημείο όπου έπρεπε να διαβάσει από μια κάρτα» θυμήθηκε ο Ντάνκαν, περιγράφοντας πώς ήταν ο Κόρντεν κατά τη διάρκεια της πρόβας. «Υπήρχε αστείο και απλώς το κοίταξε και είπε: "Δεν είναι αστείο, αυτό δεν είναι αστείο. Πρέπει να το ξαναγράψουμε αυτό" υπογράμμισε.

Υποθέτοντας ότι ο Κόρντεν είχε μια κακή μέρα εκείνη την εποχή, συμφώνησε να γυρίσει το συγκεκριμένο στιγμιότυπο. Ωστόσο, αργότερα περιέγραψε την τεταμένη ατμόσφαιρα και εξήγησε ότι το συνεργείο είχε μόλις πέντε λεπτά για να κάνει το γύρισμα που χρειαζόταν. Όμως ο Τζέιμς Κόρντεν, όπως υποστήριξε ο σκηνοθέτης, άρχισε να φωνάζει και να τον επικρίνει και στη συνέχεια άργησε 45 λεπτά να επιστρέψει στο γύρισμα.

παρουσιαστήςειδήσεις τώραΤζέιμς Κόρντεν