Lifestyle|07.03.2019 09:59

Eurovision 2019: Κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ του Replay της Τάμτα (vid)

Newsroom

Το «Replay», το τραγούδι με το οποίο η Τάμτα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην φετινή Eurovision, κυκλοφόρησε στο ΥouΤube και έχει ήδη χιλιάδες προβολές και πολλά θετικά σχόλια. Η τραγουδίστρια, παρά τους πόνους στη μέση που την ταλαιπωρούν - προετοιμάζεται πυρετωδώς, έτσι ώστε να καταφέρει να κερδίσει τους eurofans με το τραγούδι «Replay», που έκανε πρεμιέρα λίγο πριν παρουσιαστεί το κομμάτι της Κατερίνας Ντούσκα, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα

Τους στίχους και τη μουσική του «Replay» υπογράφει ο Άλεξ Παπακωνσταντίνου, ενώ το βίντεο κλιπ σκηνοθέτησε ο Γιάννης Μιχελόπουλος. Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στην διεθνώς καταξιωμένη καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφο, Sacha Jean-Baptiste.

Δείτε το βιντεοκλίπ για το «Replay»:

Σε μια λαμπρή βραδιά, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο πλαίσιο παρουσίασης του νέου προγράμματος της ΕΡΤ, η Κατερίνα Ντούσκα παρουσίασε το «Better Love» με το οποίο θα πάρει μέρος στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Μουσικής Eurovision 2019. Το «Better Love», έγραψε η Κατερίνα Ντούσκα μαζί με τον Leon of Athens και τον David Sneddon. Πρόκειται για ένα mid tempo power pop song, με πολύ σύγχρονη παραγωγή που όμως στέκεται και σε ακουστική εκδοχή, με ένα όργανο, γιατί είναι πολύ μελωδικό.

Τις βραδιές Eurovision θα παρουσιάσουν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου. Ελλάδα και Κύπρος θα χρειαστεί πρώτα να προκριθούν από τον πρώτο ημιτελικό της 14ης Μαΐου.

Eurovision 2019ΚύπροςΤάμταEurovision