Lifestyle|07.03.2019 11:31

Στράτος Τζώρτζογλου - Σοφία Μαριόλα στην πρώτη τηλεοπτική τους εμφάνιση (vid)

Newsroom

Είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Εκείνος μιλά για την θετική της ενέργεια και εκείνη δηλώνει ότι έχει βρει το άλλο της μισό. Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η μέλλουσα σύζυγός του Σοφία Μαριόλα, έκαναν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη.

Γνωρίστηκαν σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά. Εκείνη συμμετείχε ως μοντέλο και ο Τζώρτζογλου περιέγραψε την πρώτη στιγμή της επαφής τους λέγοντας: «Όταν την είδα ήταν σαν να με τύλιγε κάτι, που δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Είναι σεμνή και η καλλιέργειά της είναι η αγνότητα... το θετικό με τύλιξε, όπως τυλίγει τον καθένα». Ο ηθοποιός μίλησε για την Σοφία Μαριόλα με πολύ τρυφερά λόγια και παραδέχθηκε ότι ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. 

T

Η Σοφία Μαριόλα με τη σειρά της αναφέρθηκε στον ηθοποιό με «διθυραμβικές» περιγραφές και εξήγησε πως από την πρώτη στιγμή κατάλαβε μέσα της πως είναι ο άντρας της ζωής της. Η «θετική» Σοφία μπήκε στη ζωή του Στράτου Τζώρτζογλου σε μια φάση που δεν ήθελε να έχει σχέση και του άλλαξε όλη την κοσμοθεωρία. Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης: 

Η Σοφία Μαριόλα μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είναι δασκάλα μουσικής. Ασχολείται με το μόντελινγκ, το promotion και την παρουσίαση. Έχει τελειώσει μουσικολογία στο Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης και για χρόνια ασχολήθηκε με το πιάνο και τη θεωρία μουσικής.

T
T

Σοφία ΜαριόλαΣτράτος ΤζώρτζογλουΜεσάνυχτα