Lifestyle|08.04.2023 09:42

Λόρα Μπενάντι: Η ηθοποιός του Μπρόντγουεϊ αποκάλυψε ότι απέβαλε πάνω στη σκηνή - Η συγκινητική ανάρτησή της

Newsroom

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια Λόρα Μπενάντι αποκάλυψε ότι τη Δευτέρα 3 Απριλίου, ενώ βρισκόταν στη σκηνή απέβαλε το μωρό που κυοφορούσε.

Η βραβευμένη με Tony ηθοποιός σημείωσε, δε, ότι δεν είναι η πρώτη της αποβολή και τόνισε ότι θέλησε να το μοιραστεί με το κοινό όχι για να κερδίσει «συμπόνια ή προσοχή» αλλά για να υπενθυμίσει «στους ανθρώπους που έχουν υποφέρει πως δεν υπάρχει ντροπή σε αυτού του είδους την απώλεια. Ότι δεν είστε μόνοι σας».

 

«Τη Δευτέρα 3 Απριλίου έπαιζα επί σκηνής μπροστά σε 2.000 θεατές και εκείνη την ώρα απέβαλα. Ήξερα ότι συνέβαινε. Ξεκίνησε αργά το προηγούμενο βράδυ. Αν ήταν η πρώτη απώλειά μας, ή ακόμη και η δεύτερη, πιθανότατα δεν θα μπορούσα να συνεχίσω. Όμως, δυστυχώς, ξέρω τον πόνο και το κενό μιας αποβολής. Είναι ένα μονοπάτι που έχω διαβεί ξανά, χέρι - χέρι με τον σύζυγό μου. Όμως, αυτή τη φορά το περπατήσαμε μαζί με κάποιους από τους πιο ευγενικούς, πιο αγαπητούς ανθρώπους που θα έχω ποτέ την τιμή να συνυπάρξω», ανέφερε στην ανάρτησή της.

Η Λόρα Μπενάντι και ο σύζυγός της, Πάτρικ, έχουν δύο παιδιά. Το μικρότερο γεννήθηκε πέρυσι, μέσω παρένθετης μητέρας. «Ο Πάτρικ κι εγώ είμαστε τόσο ευγνώμονες για την οικογένεια που έχουμε και το θαύμα των δύο κοριτσιών μας. Το ένα το κυοφόρησα εγώ και το άλλο ένας άγγελος επί Γης» συνέχισε στο ποστ της.

«Ο σύζυγός μου κι εγώ είμαστε συντετριμμένοι, αλλά θα το περάσουμε μαζί, όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν, όπως τόσοι πολλοί άλλοι» σημείωσε η ηθοποιός.

«Δεν το μοιράζομαι αυτό για να κερδίσω συμπόνοια ή προσοχή», ξεκαθάρισε, αλλά «για να υπενθυμίσω στους ανθρώπους που έχουν υποφέρει πως δεν υπάρχει ντροπή σε αυτού του είδους την απώλεια. Ότι δεν είστε μόνοι σας. Και για να το θυμίσω και στον εαυτό μου» κατέληξε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπρόντγουεϊηθοποιόςειδήσεις τώραΗΠΑαποβολή