Lifestyle|07.03.2019 12:40

Νίκος Μουτσινάς: Η αποκάλυψη για τα δίδυμα αδέρφια του και τα σχόλια για το Open (vid)

Newsroom

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Για την παρέα», Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night show» και μίλησε για την επιτυχία της νέας του εκπομπής στο Open TV, για τον θάνατο της μητέρας του και για την εύθραυστη σχέση με τον πατέρα του. Σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά δρώμενα εξέφρασε την απορία του, γιατί τελικά δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον ΑΝΤ1 σε βάθος χρόνου. 

Ο Μουτσινάς δήλωσε πως ο θάνατος της μητέρας του τον καταρράκωσε και πως δυσκολεύτηκε να το ξεπεράσει, ενώ για τον πατέρα του παραδέχθηκε ότι η σχέση τους έχει «φτιάξει» τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, αποκάλυψε στον Αρναούτογλου κάτι που οι περισσότεροι δεν γνώριζαν για εκείνον. Όπως είπε έχει άλλα δύο δίδυμα αδέλφια, εκ των οποίων ο ένας, ο Χρήστος τού μοιάζει πολύ.

Στο καμαρίνι με τις «Μύγες»: Είστε γελοίοι, δεν είναι ωραίο αυτό

Πριν την συνέντευξη, ο ηθοποιός και παρουσιαστής του Open, πέρασε από το καμαρίνι που τον περίμεναν οι «Μύγες». Εκεί τον εξόργισαν με την ερώτηση: «Ρε συ Νίκο, αφού ότι σου έχουν δώσει σε μεγάλο πρότζεκτ πάει άπατο. Γιατί τα σκατώνεις συνέχεια;». Ο Μουτσινάς απάντησε: «Είναι αστείο τώρα αυτό; Είναι λίγο προσβλητικό. Είστε γελοίοι, δεν είναι ωραίο αυτό. Άντε στο δι@ολο, γελοίοι» και φεύγοντας από το καμαρίνι πέταξε ένα μπουκάλι με νερό στις «Μύγες». Λίγο αργότερα ο Μουτσινάς επέστρεψε, φανερώνοντας ότι όλο το σκηνικό ήταν μία πλάκα. Δείτε το βίντεο:

Νίκος ΜουτσινάςΓρηγόρης ΑρναούτογλουΓια την παρέαOpen TV