Lifestyle|10.04.2023 09:46

Halle Berry: Η ηθοποιός απολαμβάνει γυμνή στο μπαλκόνι ένα ποτήρι κρασί και το Instagram παραληρεί

Newsroom

Η Χάλι Μπέρι (Halle Berry) ανέβασε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, στην οποία φαίνεται να πίνει κρασί, ενώ στέκεται γυμνή στο μπαλκόνι της. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Κάνω αυτό που θέλω να κάνω» και πρόσθεσε «Καλό Σάββατο», απευθυνόμενη στους οκτώ εκατομμύρια followers της.

Στη φωτογραφία, η Berry καλύπτει την περιοχή του στήθους της με το χέρι της και στηρίζεται στα κάγκελα του μπαλκονιού, τα οποία χρησιμοποίησε στρατηγικά για να κρύψει στη σκιά τα επίμαχα σημεία.

 

Οι θαυμαστές -όπως ήταν αναμενόμενο- άφησαν χιλιάδες εγκωμιαστικά σχόλια στην φωτογραφία της ηθοποιού: «Πόσοι άνθρωποι έκαναν ζουμ σε αυτή τη φωτογραφία ελπίζοντας!!! Ξέρω ότι το έκανα», έγραψε ένας θαυμαστής, ενώ ένας άλλος αναρωτήθηκε: «Ποιος είναι ο φωτογράφος... Ζηλεύω»

Όταν κάποιος απάντησε ότι ο φίλος της Berry, ο τραγουδιστής Van Hunt, τράβηξε τη φωτογραφία, η Berry απάντησε: «Κέρδισες». Η Berry επιβεβαίωσε ότι βγαίνει με τον 53χρονο Hunt τον Σεπτέμβριο του 2020 και από τότε είναι αχώριστοι.

 

Τον Μάρτιο του 2021, ο Hunt δήλωσε στο Entertainment Tonight ότι η σχέση του με την Berry επηρεάζει τα πάντα, από τη μουσική του μέχρι την ανατροφή του. «Είμαι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος, μπορώ να το πω έτσι, και νομίζω ότι έχει βελτιώσει κάθε πτυχή της ζωής μου», ανέφερε.

Αργότερα την ίδια χρονιά, τον Οκτώβριο, η Berry - η οποία έχει αποκτήσει κόρη, την 15χρονη Nahla με τον Gabriel Aubry και έναν γιο, τον 9χρονο Maceo με τον Olivier Martinez - δήλωσε ότι επιτέλους ήρθε η ώρα να βρει τον Mr. Right. Και μόλις λίγους μήνες αργότερα αποκάλεσε τον Hunt τον «έρωτα της ζωής της».

 

«Με είδες να αποτυγχάνω και να αποτυγχάνω και να αποτυγχάνω και να αποτυγχάνω», είπε η σταρ του «Monster's Ball». «Εκτός από το να σκηνοθετήσω την πρώτη μου ταινία, βρήκα και τον έρωτα της ζωής μου και ξέρω ότι είναι αλήθεια και έτσι το ξέρω. Επειδή αποτυγχάνεις τόσες πολλές φορές, ξέρεις πώς μοιάζει το λάθος», πρόσθεσε. «Και επειδή απέτυχα τόσες πολλές φορές, τώρα ξέρω πώς μοιάζει πραγματικά [η αγάπη]», συμπλήρωσε.

ηθοποιόςΧάλι Μπέριειδήσεις τώρα