Lifestyle|07.03.2019 17:14

Οργισμένη η Βίκυ Κάβουρα απειλεί με μηνύσεις

Newsroom

Η Βίκυ Κάβουρα, η οποία βρίσκεται στο «τηλεοπτικό» πλευρό του παρουσιαστή Νίκου Κοκλώνη, στο φαντασμαγορικό σόου «It's Show Time» του Open TV,  απασχολεί συχνά τα media με την προσωπική της ζωή. Αυτή την φορά το όνομα της ηθοποιού αναφέρθηκε σε δημοσίευμα προηγούμενων ημερών, σύμφωνα με το οποίο έχει σχέση με τον πρώην σύζυγο της Αγγελικής Ηλιάδη, Σάββα Γκέντσογλου.

Η Βίκυ Κάβουρα έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στο Instagram, η οποία ξεκάθαρα σχετίζεται με τα σχόλια για την προσωπική της ζωή: 

«Τροφή για σκέψη. Πριν αποφασίσουμε να προβάλουμε μία ΨΕΥΤΙΚΗ εικόνα για τους συνανθρώπους μας και την προσωπική τους ζωή, καλό θα ήταν να σκεφτούμε τις επιπτώσεις. Τις επιπτώσεις στην ψυχολογία των ανθρώπων που μπλέκουμε και στις ζωές που θα επηρεαστούν με αυτά τα ψέματα. Πώς πιστεύετε ότι θα αισθανθούν τα παιδάκια όταν οι φίλοι τους στο σχολείο τους μιλήσουν για αυτό. Ζούμε σε μία εποχή που όλοι είμαστε τραυματισμένοι και πονεμένοι με το έναν ή τον άλλον τρόπο. Για ποιο λόγο κάποιοι στα ΜΜΕ να κάνουν τα πράγματα χειρότερα, δυσφημίζοντας ανθρώπους χωρίς λόγο και αιτία; Εσύ που χρησιμοποιείς το όνομά μου και θίγεις την υπόληψή μου, σε καλώ να το πάρεις πίσω, πριν προχωρήσω σε μήνυση για ηθική βλάβη» έγραψε η ηθοποιός, φανερά ενοχλημένη από τα δημοσιεύματα.

T
Βίκυ Κάβουρα