Lifestyle|07.03.2019 20:10
Ου φονεύσεις: Η δεσποτική πεθερά κάνει κόλαση τη ζωή της νύφης (vid)
NewsroomΗ 20χρονη Φωτεινή είναι παντρεμένη με τον 25χρονο Μανώλη. Το παιδί τους, ένα αγοράκι, μόλις λίγων μηνών.
Η πεθερά της σκληρή γυναίκα και δεσποτική ζει μαζί με το ζευγάρι και ανακατεύεται στα πάντα. Ειδικά στο μεγάλωμα του μωρού. Κάνει κόλαση τη ζωή της Φωτεινής που περνάει τις περισσότερες ώρες στο σπίτι μαζί της. Την αντιμετωπίζει σαν δουλικό και την μειώνει με κάθε ευκαιρία.
Ο Μανώλης που συχνά λείπει για αγροτικές δουλειές κι επιστρέφει αργά τη νύχτα, δεν φέρνει αντιρρήσεις στα θέλω της μητέρας του κι αυτό τσακίζει κι άλλο την ψυχολογία της Φωτεινής που νιώθει να πνίγεται σε αυτόν τον γάμο.
Είναι έτοιμη να πάρει το παιδί και να φύγει αλλά η πεθερά της είναι αποφασισμένη να την εμποδίσει με κάθε τρόπο.
Διαβάστε ακόμη
- Διπλωματική αντεπίθεση της Αθήνας: Η απάντηση στο παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο και ο χάρτης που παρουσίασε ο Μητσοτάκης
- Αυξάνονται τα ατυχήματα με λεωφορεία: Στο κυκλοφοριακό και στις συνθήκες λειτουργίας «τα ρίχνει» η ΟΣΥ
- Έκρηξη στην Πλάκα: Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες - Το βίντεο που τους «έδωσε» και οι φωτογραφίες-ντοκουμέντο
- Αγωνία για τους εργαζομένους της Pizza Fan - Καταγγελίες για παραιτήσεις και διαμαρτυρία την Τρίτη