Lifestyle|18.04.2023 02:30

Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Ιρίνα Σάικ: Η κοινή εμφάνιση στο Coachella και οι φήμες για νέο ειδύλλιο

Newsroom

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Leonardo di Caprio) μονοπωλεί ξανά το ενδιαφέρον, όχι όμως για κάποια ταινία ή νέο ρόλο, αλλά για την ερωτική του ζωή. Εδώ και λίγες ώρες φημολογείται ότι ο σταρ του «Λύκου της Γουόλ Στριτ» βγαίνει με το μοντέλο, Ιρίνα Σάικ.

Μπορεί το 37χρονο μοντέλο να επέστρεψε στον Μπράντλεϊ Κούπερ και να θέλουν να αποκτήσουν ξανά παιδί, αλλά η εμφάνισή της στο φεστιβάλ Coachella, πυροδότησε τις φήμες που τη θέλουν να μην είναι έτοιμη να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον ηθοποιό.

Η Ιρίνα Σάικ απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι μαζί με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο το Σαββατοκύριακο και σύμφωνα με το Page Six, έδειχναν να είναι πολύ άνετοι μεταξύ τους και να χαμογελούν συχνά, ο ένας στον άλλο.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και το supermodel βρέθηκαν στο Neon Carnival του Levi και του Tequila Don Julio αργά το Σάββατο και διασκέδασαν μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο που απασχολεί πολύ τα μέσα ενημέρωσης για τις συντρόφους του και τις κοπέλες που βγαίνει ραντεβού, δείχνει να απολαμβάνει την παρέα της Ρωσίδας καλλονής, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά για το αν είναι απλά καλοί φίλοι ή αν υπάρχει ερωτικό ειδύλλιο ανάμεσά τους.

Λεονάρντο Ντι ΚάπριοΙρίνα Σάικειδήσεις τώραCoachella